Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βοσνιάδης: «Δεν ήταν τόσο ψηλά ο πήχης»

Ο προπονητής του Απόλλωνα δήλωσε ότι στην ομάδα δεν περίμεναν μια τόσο καλή πορεία.

Στη συνέντευξη Τύπου του νικηφόρου αγώνα με την Καλλιθέα ο Αλέκος Βοσνιάδης ανέφερε: «Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο α’ ημίχρονο. Προηγηθήκαμε και χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία με Τσιλιγκίρη για να κάνουμε το 2-0, μετά η Καλλιθέα μας ισοφάρισε και έτσι φτάσαμε στο ημίχρονο... Σήμερα είχαμε σε καλή μέρα τον Καραμαλίκη. Κρατούσε την μπάλα στην πρώτη επαφή. Πετύχαμε το δεύτερο γκολ και τελικά κερδίσαμε 3-1. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά που δεν αγχώθηκαν στο ημίχρονο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που για άλλη μια φορά μας στήριξε… Πριν τον αγώνα αποσυντονιστήκαμε εξαιτίας της αναγκαστικής αλλαγής του Καμαρά, ο οποίος αρρώστησε, αρχικά τον είχαμε δηλώσει και μετά τρέχαμε ν’ αλλάξουμε. Χάσαμε την ηρεμία μας, όμως έχουμε παίκτες για ν’ αναπληρώνουμε τα κενά και ευτυχώς δεν φάνηκε η απουσία του συγκεκριμένου παίκτη. Τέλος καλό όλα καλά, όμως. Η Καλλιθέα είναι πολύ καλή ομάδα και την αδικεί η βαθμολογική θέση της…».

 

Και συνέχισε ο Βοσνιάδης με τα εξής: «Ο πήχης δεν ήταν τόσο ψηλά. Αυτό προέκυψε στην πορεία από την καλή λειτουργία μέσα και έξω. Και σε συνδυασμό με τη διοικητική ηρεμία. Αυτά έφεραν τον Απόλλωνα πρώτο και έτσι να έχουμε ψηλώσει όλοι και να το βλέπουμε διαφορετικά τη συνέχεια. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι. Τις κινήσεις (σ.σ. μεταγραφές) θα τις αναφέρουμε και θα τις συζητήσουμε μετά το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ το Σάββατο… Συνεχίζουμε χωρίς έπαρση να είμαστε ψηλά. Να πετύχουμε τον στόχο που προέκυψε, ήρεμα χωρίς μεγάλα λόγια. Και ευχαριστούμε τον κόσμο μας για υπομονή στην προοπτική ανόδου στη μεγάλη κατηγορία…».

 

Εκ μέρους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε ο Κύργιας που είπε: «Ήταν ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό πάνω κάτω. Ισορροπημένο το α’ ημίχρονο. Στο β’ ήμασταν καλύτεροι. Το δεύτερο γκολ όπως το έβλεπα εγώ ήταν θέμα χρόνου. Ο στόχος μας ήταν να μείνουμε πρώτοι, έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ευχαριστούμε κόσμο για τη βοήθεια».

 

Πηγή: a-sports.gr

Last modified onΔευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2012 23:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep