Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θέλει άνοδο ο Βοσνιάδης

Ο τεχνικός ηγέτης του Απόλλωνα σκέφτεται πώς η ομάδα του θα τσεκάρει το εισιτήριο για την άνοδο.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό σπορ φμ μίλησε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», μία μέρα μετά την επικράτηση σε βάρος της Καλλιθέας, είπε: «Δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν με στόχο να είμαστε πρώτοι. Είμαστε μία νέα ομάδα και στην αρχή θέλαμε απλώς να μην βρισκόμαστε σε χαμηλές θέσεις. Όμως όλα μας έχουν πάει καλά και μέσα από την καλή πορεία και τα καλά αποτελέσματα βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και πλέον έχουμε άλλους στόχους».

 

Για το ρόστερ της ομάδας: «Αν το ρόστερ μας είναι 28 ποδοσφαιριστές μόνο οι οχτώ έχουν παραστάσεις από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία. Όμως στην ομάδα μας υπάρχει πολύ ταλέντο και φιλοδοξία. Οι νέοι παίκτες έχουν δέσει με τους παλιούς. Ακόμη, υπάρχει ηρεμία στην ομάδα, την οποία παρέχει η διοίκηση. Συνεπώς, το μυαλό των παικτών βρίσκεται μόνο μέσα στο γήπεδο. Αυτό έχει δημιουργήσει καλό κλίμα και κατ’ επέκταση καλή συνεργασία».

 

Για τους στόχους: «Σκεφτόμαστε την ενίσχυση που θα έρθει μετά το παιχνίδι με ΟΦΗ, όταν και θα γίνει η συνάντηση με τον πρόεδρο. Ωστόσο, πρωταρχικό μας μέλημα είναι να μείνουν αναλλοίωτα τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας. Θέλουμε να ενισχύσουμε το ρόστερ και την ποιότητα. Με αυτή τη συνταγή θέλουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή που θα μας δώσει το εισιτήριο για την άνοδο».

Last modified onΤρίτη, 18 Δεκέμβριος 2012 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep