Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Πρώτοι στην… Ευρώπη»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής τόνισε ότι οι «κυανόλευκοι» μπορούν να μείνουν σε τροχιά απευθείας ανόδου.

Σε δήλωσή του μετά τη νίκη (3-1) απέναντι στην Καλλιθέα ο Βελλής ανέφερε:

«Μια πολύ σπουδαία και σημαντική νίκη, κυρίως από ψυχολογικής πλευράς. Πρώτον γιατί η ομάδα έρχεται από ήττα και δεύτερον και ίσως κυριότερο γιατί τερματίζει το 2012 πρώτη και μόνη στη βαθμολογία του πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος στην Ελλάδα για να μη πω στην... Ευρώπη. Κάτι που πολύ λίγοι θα πίστευαν στην αρχή, και για να είμαι ειλικρινής μέσα σε αυτούς και εγώ. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στο προπονητικό μας τιμ.

Τώρα έχουμε ηρεμία να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε την πολλή δύσκολη συνέχεια, άλλωστε τώρα συμπληρώσαμε μόλις το ένα τρίτο των αγώνων! Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και πάρα πολύ δύσκολος. Το σημαντικό όμως είναι ότι πλέον αποκτήσαμε την αυτοπεποίθηση και το κουράγιο να μη φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Νομίζω ότι πλέον μπορούμε να πούμε ρεαλιστικά πως έχουμε τα φόντα να παραμείνουμε σε τροχιά διεκδίκησης ανόδου, είτε απευθείας είτε μέσω μπαράζ.

Τέλος, να ζητήσω συγγνώμη γιατί συνεχίζουμε να στεναχωρούμε μερικούς, λίγους ευτυχώς, που βρίσκονται ανάμεσά μας και που έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν πόλεμο σε αυτή την ομάδα, σε αυτά τα παιδιά και στους κύριους συντελεστές της μέχρι τώρα επιτυχίας. Αλλά αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Εύχομαι χωρίς καμία ειρωνική διάθεση να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να... τους στεναχωρούμε!».

Last modified onΔευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2012 23:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep