«Βελτίωση άμεσα»

Μετ' εμποδίων η προετοιμασία του Απόλλωνα Πόντου, που δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο σε βάρος του Καραϊσκάκη Άρτας.

[googlead][/googlead]

Για 6ο διαδοχικό εκτός έδρας ματς ο Απόλλων Πόντου δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη. Οι Πόντιοι είναι σαφές πλέον ότι έχουν αναθεωρήσει τον στόχο τους και πλέον καλούνται να μείνουν άνετα στην κατηγορία. Η ήττα στο Αλκαζάρ έβαλε σε περιπέτειες τους «κοκκινόμαυρους», οι οποίοι πλέον συνήθισαν να πηγαίνουν στα ματς με ελλιπείς αποστολές... Και στο προσεχές ματς με τον Καραϊσκάκη Άρτας άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο δεν υπάρχει.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (06/02) περιελάμβανε χαλάρωμα και αποθεραπεία, ενώ προηγουμένως έγινε ανάλυση των λαθών μέσω video. Σύμφωνα με την ενημέρωση τη ΠΑΕ: «Με γνώμονα αυτά λάθη και τις παραλείψεις ήταν σχεδιασμένη η προπόνηση, στοχεύοντας σε αισθητή βελτίωση άμεσα».

Ατομικό ακολούθησε ο τραυματίας Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, ενώ εκτός προγράμματος έμεινε ο Αλέξανδρος Καλογέρης λόγω χτυπήματος που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Σε ό,τι αφορά, τέλος, στον Γεωργιάδη, έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του απέναντι στον Αχαρναϊκό. Εξέτισε την ποινή του ο Σαμαράς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep