Από τις βλέψεις ανόδου στην επιβίωση

Ο Απόλλων Πόντου που ξεκίνησε με βλέψεις ανόδου βρίσκεται στο -16 από τη 2η προνομιούχο θέση και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

[googlead][/googlead]

Εκ των προτέρων ο Απόλλων Πόντου είχε θέσει ως στόχο να πετύχει κάτι άνευ προηγουμένου στην ιστορία του: δεύτερη διαδοχική άνοδο, ώστε να βρεθεί από τη Γ' Εθνική στη Super League μέσα σε μία διετία.

Υστερα, όμως, από 15 αγωνιστικές η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έχει «εκτροχιαστεί». Βρίσκεται στο -16 από τη 2η προνομιούχο θέση και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού που μπορεί να γίνει και +2 αν ο Αιγινιακός δεν ηττηθεί τη Δευτέρα από την Καλλιθέα (5/2, 15:00, «Ελ Πάσο»).

Οσο κι αν μοιάζει αυτονόητη η παραμονή στην κατηγορία για τον Απόλλωνα θα αποτελέσει εκ των πραγμάτων το νέο στόχο, αν δεν διορθώσει τα αγωνιστικά κακώς κείμενα η ομάδα. Κόντρα άλλωστε στον Απόλλωνα Λάρισας (ήττα 1-0) συμπλήρωσε επτά αγώνες χωρίς εκτός έδρας νίκη.

Την 16η αγωνιστική ο Απόλλων Πόντου υποδέχεται την ΑΕ Καραϊσκάκης (11/2, 15:00) και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν προλαβαίνει να επιστρέψει από θλάση στον τετρακέφαλο ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης.

Στα... πιτς είναι και ο Αλέξανδρος Βεργώνης -μετά την επέμβαση στο γόνατο- και εκτιμάται ότι θα επανέλθει προς το τέλος του μήνα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 12:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep