Πρώτη φορά σέντερ φορ

Ο Εντουάρντο Μπρίτο παίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην κορυφή της επίθεσης.

Τα πρώτα του γκολ με τον Απόλλωνα Πόντου σημείωσε ο Εντουάρντο Μπρίτο στο φιλικό με τον Αιγινιακό και όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Σημείωσε, πάντως, ότι του αρέσει ο νέος του ρόλος και ανέφερε στο Metropolis 95,5:

«Η ομάδα ήταν πολύ καλή πριν έρθω. Ήξερα ότι είναι ομάδα με οργάνωση, έχει το γήπεδό της, είναι σοβαρή, έχουν στόχο. Η ομάδα αυτή θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει, είτε ερχόμουν, είτε όχι. Παίκτες και προπονητές είναι όλα καλά παιδιά, δεν έχω λόγια. Όταν τα αποδυτήρια είναι καλά και η ομάδα έχει δυνατότητες, τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Το παν είναι η οργάνωση. Για μένα είναι ένας νέος ρόλος, ένα νέο σύστημα, αλλά προσπαθώ όσο πιο γρήγορα μπορώ να εγκλιματιστώ. Μπορεί, σίγουρα να παλέψει για την άνοδο. Ήρθα να βοηθήσω και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι παίζει ως φορ:

«Ποτέ δεν έχω ξαναπαίξει. Το καλό είναι ότι είμαι πιο κοντά στην εστία. Είναι άλλο στυλ, πρέπει να παίζεις με πλάτη. Τόσα χρόνια έβλεπα γήπεδο, παίζοντας στην άκρη ή πίσω από τον επιθετικό. Μου αρέσει σαν ιδέα, φαίνεται πιο εύκολο. Πρέπει να προσαρμοστώ και να μπω στο κλίμα όσο πιο γρήγορα μπορώ. Για μένα είναι κάτι διαφορετικό».

Για την αγάπη του κόσμου:

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε να του δείξουμε ότι η ομάδα πάει για κάτι καλό. Σιγά, σιγά βλέπω ότι έρχονται και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Απόδοση: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep