«Μεταγραφές... τέλος»

Τι δήλωσαν Γεωργιάδης, Μπρίτο μετά τη νίκη (4-0) του Απόλλωνα Πόντου απέναντι στον Αιγινιακό.

Ο Εντουάρντο Μπρίτο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο φιλικό του Απόλλων Πόντου με τον Αιγινιακό. Ο σκόρερ των δύο τερμάτων ανέφερε: «Η ομάδα πετυχε τέσσερα γκολ από συνεργασίες που δουλεύουμε στην προπόνηση. Σιγά σιγά βγάζουμε αυτά που δουλεύουμε καθημερινά. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, θέλουμε δουλειά ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο έτοιμοι μπορούμε όταν έρθει η ώρα.

Αν τον πειράζει ή τον αναζωογονεί που παίζει πλέον στη Football League:

«Αν με πείραζε δεν θα ερχόμουν. Για μένα είναι σημαντικό να δείξω ότι μπορώ ακόμα και σε χαμηλότερη κατηγορία, αν και είναι πιο δύσκολη. Ήρθα για να βοηθήσω και να με βοηθήσουν σίγουρα οι παίκτες. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Κώστας Γεωργιάδης δήλωσε από την πλευρά του: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές μας να σταθεροποιούνται τα στάνταρ τους και οι επιδόσεις τους σε τακτικούς τομείς τους οποίους καθημερινά εκπαιδεύουμε και μας δίνουν και ένα πολύ σημαντικό σημάδι, ένα στίγμα ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αυτή θα είναι η βάση μας για να μπορέσουμε και να βελτιώσουμε πράγματα και να τελειοποιήσουμε κάποιους τομείς που θα μας βοηθήσουν για το πρωτάθλημα».

Αν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές:

«Μεταγραφές τέλος. Το έχω ξαναπεί ότι το ρόστερ μας ικανοποιεί πλήρως. Βλέπετε ότι υπάρχουν παιδιά που παίρνουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής από κάποιους άλλους που είναι παιδιά με σημαντικό παρελθόν και παρόν».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 03 Σεπτέμβριος 2017 01:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep