Αναλαμβάνει ο Μποτσιβάλης

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης συμφώνησε με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης συμφώνησε με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης είναι ο επιχειρηματίας που όλα δείχνουν ότι αναλάβει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Γ' Εθνική.

Στα χέρια του Παναγιώτη Μποτσιβάλη αναμένεται να περάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Όπως αναφέρει το «Metrosport», o πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου το διάστημα 2011-2013, είχε συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας (11/5) με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και ανάμεσα στις δύο πλευρές επήλθε προφορική συμφωνία.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, πρόσωπα «κλειδιά» στην υπόθεση είναι ο παλαίμαχος παίκτης του Απόλλωνα, Θεόφιλος Χατζηιωαννίδης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ευριπίδης Τσιμπανάκος. Ο πρώτος είναι εκείνος που έφερε σε επαφή τις δύο πλευρές και θα έχει αρμοδιότητες στην ομάδα. Ο Τσιμπανάκος, που βρίσκεται κοντά στον Μποτσιβάλη, θα έχει ρόλο στον αγωνιστικό σχεδιασμό και επιλογή των ποδοσφαιριστών, ενώ την τελευταία διετία ασχολείται με το αθλητικό μάνατζμεντ.

Μάλιστα, η παρουσία του τελευταίου κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξει ανάμιξη και του Ανδρέα Πάτση.

Στόχος του Μποτσιβάλη και των συνεργατών του είναι ο Απόλλων να επανέλθει άμεσα στη Football League. Θα καλύψουν χρηματοδοτικά ό,τι χρειάζεται και θα δημιουργήσουν ισχυρή ομάδα με υψηλό μπάτζετ.

Φυσικά, για να γίνουν όλα αυτά πρέπει η Γενική Συνέλευση της 18ης Μαΐου να «εγκρίνει» τον Μποτσιβάλη, που ασχολείται με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, και να του αναθέσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάιος 2015 09:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep