«Υπάρχει χρέος 30.000 ευρώ»

Δεν έχει κατατεθεί πρόταση για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Χατζηανδρέας.

Λίγες ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς (Δευτέρα, 18/5), ο Παναγιώτης Χατζηανδρέας επεσήμανε ότι πέρα από την προφορική διάθεση του Θεόφιλου Χατζηιωαννίδη, που έκανε λόγο για ενδιαφέρον επιχειρηματία, δεν υπήρξε κάποια άλλη πρόταση για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μιλώντας στο «Metrosport», ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη δήλωσε: «Θα περιμένουμε την ερχόμενη Δευτέρα τις προτάσεις, για να αποφασίσουμε ποια θα είναι η καλύτερη για τον σύλλογο. Αν δεν υπάρξει πρόταση, τότε θα δούμε πώς θα κινηθούμε και το πιο πιθανό είναι να ασχοληθεί ο Ερασιτέχνης με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο».

Σε ερώτηση αναφορικά με πιθανή παρουσία του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Ανατολίτη, στην επικείμενη ΓΣ, ανέφερε: «Για να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση με τον κ. Ανατολίτη, θα πρέπει πρωτίστως να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη. Υπάρχει ένα χρέος, που δεν το έχει καλύψει από τη χρήση του. Είναι στις 30.000 ευρώ και δεν έχει καλυφθεί ακόμη. Επίσης, υπάρχουν παράπονα από… τρίτους, που διαμαρτύρονται στον Ερασιτέχνη για χρήματα, που δεν έχουν πάρει ακόμη από την πλευρά της ΠΑΕ. Όσοι ενδιαφέρονται για τον Απόλλωνα, καλό θα είναι να κοιτάξουν να δουν, να μη διαλύσουμε ό,τι έχουμε χτίσει τα τελευταία πέντε χρόνια».

Last modified onΤρίτη, 12 Μάιος 2015 13:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep