Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άνοδο στη Super League»

Ο Λι Κουάντιο μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και το στόχο της ομάδας.

Ο Ιβοριανός επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται ήδη στα Τρία Πέντε Πηγάδια με την αποστολή, εμφανίστηκε ικανοποιημένος που ανήκει στο ρόστερ του Απόλλωνα, ενώ τόνισε ότι με σκληρή δουλειά ο σύλλογος θα πετύχει τον στόχο του, που είναι η άνοδος στη Super League.

Ο Λι Κουάντιο δήλωσε στο «metrosport»: «Ναι, είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω εδώ. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα αυτή την προοπτική για μένα, ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει στο στόχο της, που είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Ήθελα να παίξω στην Ευρώπη, για αυτό ήρθα και θα κάνω ό, τι μπορώ για να τα καταφέρω. Χρειάζεται σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Το να λες ότι έχεις στόχο την άνοδο είναι εύκολο. Πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε ομάδα».

Το άλλο μεταγραφικό απόκτημα των «Ποντίων», ο Βαλεντίβ Βεσελίνοφ σχολίασε στο «metrosport»: «Προπονήθηκα τρεις φορές με τον Απόλλωνα. Μου αρέσει εδώ, οι συμπαίκτες μου είναι καλά παιδιά και βρήκα πολύ καλό κλίμα. Δε γνωρίζω πολλά από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ξέρω ότι θα αγωνιστώ σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ».

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep