Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε Λι Κουάντιο, Βεσελίνοφ

Ο Απόλλων Καλαμαριάς ανακοίνωσε την απόκτηση των Λι Κουάντιο και Βαλεντίν Βεσελίνοφ. Αναχώρησε η αποστολή για τα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Αμφότεροι ήταν υπό δοκιμή, πέρασαν τις… εξετάσεις, καθώς ο τεχνικός των Ποντίων, Ανδρέας Παντζιαράς, έδωσε το «οκ» για την απόκτησή τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς:

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την απόκτηση των Lee Kuadio και Valentin Veselinov για την χρονιά 2013-2014. Ο 25 χρονος Ιβοριανός επιθετικός, έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο αμερικανικό πρωτάθλημα, έπεισε τον Ανδρέα Παντζιαρά, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του. Ο Veselinov είναι 21 ετών και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βουλγαρίας. Είναι μέσος και έχει περάσει απ΄όλες τις "μικρές" εθνικές της χώρας του. 'Εχει αγωνιστεί στις Σλίβεν, Μπότεφ Πλόβντιβ, Ντούναβ Ρούσε και Ετάρ».

Αναχώρησε για τα Τρία Πέντε Πηγάδια

Η αποστολή του Απόλλωνα Καλαμαριάς αναχώρησε για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έως τις 7 Αυγούστου. Οι 27 «εκλεκτοί» του Ανδρέα Παντζιαρά είναι οι : Καρατζιοβαλής, Βαλσαμάκης, Βασιλειάδης, Σακκάς, Λιόνης, Καπίας, Βέντζιος, Πιτσόκος, Κισκαμπάνης, Αλμπάνης, Μωϋσίδης, Βέργος, Μανουσαρίδης, Παρμαξίδης, Κτιστόπουλος, Προβατίδης, Παντελιάδης, Ναλμπάντης, Ορφανός, Δρόσος, Λουϊζίδης, Πασιαλής, Γκουγκουλιάς, Μυλώσης, Βλάχος, Lee Kuadio, Veselinov.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep