Ασφαλές το νότιο πέταλο

Έτοιμο για χρήση είναι το νότιο πέταλο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες.

Μετά από τρία χρόνια, ολοκληρώθηκαν τα έργα στο νότιο πέταλο του δημοτικού γηπέδου Σερρών, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σερρών. Ο Πέτρος Αγγελίδης βρέθηκε στο γήπεδο τη Δευτέρα (21/3), συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ηλία Γκότση και δήλωσε: «Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στατικής επάρκειας στο νότιο πέταλο του δημοτικού γηπέδου, το οποίο είναι πλέον ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιείται όποτε χρειαστεί».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι το έργο είχε προϋπολογισμό 613.881 ευρώ και πως από το 2011 είχε ζητήσει τη συνδρομή του ΟΠΑΠ, που χρηματοδότησε το έργο κατά 50%, δηλαδή με το ποσό των 306.940 ευρώ. Τα υπόλοιπα χρήματα διατέθηκαν από το Δήμο Σερρών (ΣΑΤΑ Δήμου Σερρών), ενώ το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης χρηματοδότησε το έργο με το ποσό των 59.286 ευρώ.

Από τις αρχές του 2013 ως τώρα έγιναν εκσκαφές και κατασκευή νέων θεμελιώσεων από οπλισμένο σκυρόδεμα, τοποθέτηση νέων μεταλλικών υποστυλωμάτων και δοκών για την ενίσχυση των στύλων και των δικών της κερκίδας, στεγανοποίηση της κερκίδας. Και καθαίρεση και ανακατασκευή του οικίσκου των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

ΠΗΓΗ: serressport.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep