«Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Αποφασισμένος να επιστρέψει στην ενεργό δράση νωρίτερα του αναμενομένου εμφανίζεται ο Πορτογάλος άσος του Πανσερραϊκού, Φιλίπε Ντα Κόστα

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο Φιλίπε Ντα Κόστα είναι πλέον στις Σέρρες έχοντας ξεκινήσει το στάδιο της αποθεραπείας του. Μάλιστα, ο Πορτογάλος εμφανίζεται αποφασισμένος να επιστρέψει δυνατότερος και νωρίτερα στις υποχρεώσεις του Πανσερραϊκού. Σε μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν δίπλα του αλλά και να απευθυνθεί σ’ εκείνους που… χάρηκαν με τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά αναφέρει: «Η επέμβαση πήγε πολύ καλά. Σύμφωνα με τα λόγια του γιατρού: "Ήταν μια μεγάλη επιτυχία". Τώρα ξεκινά η μακρά θεραπευτική διαδικασία που θα διαρκέσει αρκετούς μήνες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς εδώ στο EUROMEDICA στη Θεσσαλονίκη - Μιλτιάδης Δρ Θεοδώρου, το ιατρικό τμήμα του Πανσερραϊκού - dr milousis και Γιάννης Τζίτζης, την διοίκηση του Πανσερραϊκού που με στήριξαν από την αρχή -Χαλκίδης, Κουρτίδης, Καμήλαλης Ανδρέου, κλπ - και φυσικά την οικογένειά μου που είναι η δύναμη και η υπερηφάνεια μου, ακόμη και από μακριά νιώθω την αγάπη και την υποστήριξή τους.

Δεν θέλω κανείς να αισθάνεται οίκτο για μένα! Η ζημιά αυτή συνέβη σε πολλούς παίκτες πριν από μένα και θα συνεχίσει να συμβαίνει. Είναι μέρος της ζωής και της εργασίας μας. Ναι πολλοί άνθρωποι μου λένε: Φιλίπε δεν ήσουν ποτέ τυχερός στην καριέρα σου, ο Θεός δεν σε βοήθησε, πάντα κάτι συμβαίνει στις κρίσιμες στιγμές της καριέρας σου, όπως οι τραυματισμοί και άλλα πράγματα που δεν σου επιτρέπουν να έχεις την καριέρα που θα έπρεπε να έχεις και να παίξεις σε μεγαλύτερα κλαμπ που θα έπρεπε επίσης να έχεις παίξει. Απαντώ σε αυτά: φίλοι μου, ναι ήμουν λίγο άτυχος στο ποδόσφαιρο, αλλά εγώ είμαι πιο ευγνώμων στο Θεό! Δεν με βοήθησε στο ποδόσφαιρο, αλλά με βοήθησε στο πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου: το γιο μου. Ο γιος μου είναι υγιής και μεγαλώνει και τον βλέπω με ένα χαμόγελο κάθε μέρα και αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία για μένα.

Στις κακές στιγμές ενός ατόμου, μπορείτε να δείτε ποιος πραγματικά νοιάζεται για σένα, ποιος είναι πραγματικός και ψεύτικος σας φίλος και αυτές οι στιγμές είναι οι καλύτερες στιγμές για να συνειδητοποιήσει ποιος είναι ποιος! Ευτυχώς έχω μια αρκετά καλή ομάδα φίλων και επίσης είδα ποιος με θέλει μόνο όταν με χρειάζεται και πόσοι πήραν ακόμη ευτυχία που τραυματίστηκα!

Τελευταία, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου στον Πανσερραϊκό για την έκπληξη που μου έκαναν πριν από 2 ημέρες, ήταν μια πολύ ωραία χειρονομία από αυτούς με την τούρτα γενεθλίων. Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τον Σιάκκα και τον Παπαστεργίου (ξέρουν γιατί) και ποτέ δεν θα το ξεχάσω. Θα επιστρέψω πιο δυνατός και έτοιμος να βοηθήσω τον Πανσερραϊκός νωρίτερα από το αναμενόμενο! Για όσους με προσβάλλουν από μακριά ή πίσω από την πλάτη μου, θα ήθελα απλώς θα έχετε τα κότσια να το κάνετε μπροστά μου. Μέχρι τότε θα περιμένω».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep