«Σημαντικότερο το τέλος κι όχι η αρχή»

Περισσότερο μετράει πώς θα τελειώσει μια ομάδα το πρωτάθλημα παρά πώς θα το αρχίσει, τονίζει ο κόουτς του Πανσερραϊκού Κώστας Βασιλακάκης

Επισημαίνοντας πως μεγαλύτερη σημασία έχει το τέλος του πρωταθλήματος παρά η αρχή του για μια ομάδα ο Κώστας Βασιλακάκης σχολίασε την κλήρωση της Football League μιλώντας στην ΕΡΑ Σερρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κλήρωση: «Πάντα λέμε ότι θέλουμε καλή κλήρωση αλλά όλα είναι θεωρητικά. Το σημαντικό είναι να είσαι εσύ έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Όλοι θα παίξουμε με όλους έτσι και αλλιώς. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι κάθε ομάδα την κάθε στιγμή. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται και να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Παίζουμε στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι μία ομάδα που έκανε κινήσεις και θα διεκδικήσει τις υψηλές θέσεις. Το πιο σημαντικό είναι πάντως πως θα τελειώσεις ένα πρωτάθλημα και όχι το πως θα αρχίσεις».

Για τον τραυματισμό του Ντα Κόστα: «Σίγουρα είναι μεγάλο πρόβλημα και για αυτόν και για την ομάδα. Μας στεναχώρησε όλους πολύ. Η ομάδα είναι κοντά του να τον βοηθήσουμε να το ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το πιο σημαντικό είναι ο ένας να πονάει για τον άλλον και να χαίρεται για τον άλλον. Να είμαστε οικογένεια. Έτσι μόνο μπορούν να βγούνε τα καλά στοιχεία».

Για τον αντικαταστάτη του: «Γίνεται προσπάθεια. Αν βρούμε τον κατάλληλο σε αυτή την θέση μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου θα γίνει κίνηση. Έχουμε στο μυαλό μας κάποιες περιπτώσεις. Θα δούμε».

Για τα αποτελέσματα στα φιλικά: «Το πιο σημαντικό είναι να δούμε τον τρόπο σκέψης των παικτών, τις συνεργασίες και τι έχουν αφομοιώσει. Είμαστε μία καινούργια ομάδα αλλά πιστεύω έχουμε τον χρόνο να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep