«Μου αφήνει παράπονο»

Έχασε την αγωνιστική πειθαρχία του ο Κισσαμικός μετά το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Σπύρο Μπαξεβάνο. Τι είπε ο Ουζουνίδης.

Τα καλύτερα λόγια για τον Κισσαμικό είπε μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου (3-0) ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Όπως σχολίασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού: «Συγχαρητήρια στον Κισσαμικό που δεν έχει φτάσει τυχαία ως εδώ και είναι μία από τις πιο οργανωμένες ομάδες της Β' Εθνικής». Ο προπονητής των «κυανόλευκων», Σπύρος Μπαξεβάνος, πάντως, κράτησε μόνο το πρώτο 45λεπτο και είπε στην κάμερα του ΟΤΕ:

«Ξέραμε από την αρχή ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Παναθηναϊκός. Εγώ αυτό που θέλω να κρατήσω από σήμερα είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο από τη στιγμή που ήρθε το πρώτο γκολ χάσαμε την αγωνιστική πειθαρχία μας και μετά εύκολα, νομίζω από ενθουσιασμό, θέλαμε να βγούμε πιο μπροστά, έγιναν κάποια ατομικά λάθη και ήρθε φυσιολογικά το 3-0. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας το οποίο πρέπει να πάρουμε.

Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα του πρώτου ημίχρονου. Μπορούσαμε να τη διατηρήσουμε τουλάχιστον και στο δεύτερο. Μου αφήνει ένα παράπονο, αλλά όλα καλά».

Last modified onΠέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 21:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep