Έζησαν την εμπειρία

Ο Κισσαμικός άντεξε ένα ημίχρονο, αλλά ηττήθηκε με 3-0 στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό στην πρώτη φορά που βρέθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Από την ημέρα της κλήρωσης με τον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του Κισσαμικού γνώριζαν πως αυτές οι δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος με τους «πράσινους» θα ήταν εξαιρετική εμπειρία, για μια ομάδα που δύο χρόνια πριν δεν είχε εμπειρία από επαγγελματικές κατηγορίες. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων άντεξαν για ένα ημίχρονο στην πίεση του «τριφυλλιού», αλλά στο δεύτερο μέρος λύγισαν και τελικά δέχθηκαν τρία γκολ.

Την αρχή έκανε ο Μάρκους Μπεργκ στο 49ο λεπτό με κεφαλιά, γράφοντας το 1-0. Ο Κισσαμικός προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε μπροστά και προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά από τα δύο διαδοχικά κόρνερ που κέρδισε, κατάφερε να απειλήσει μόνο με δύο κεφαλιές του Σελινιωτάκη.

Η είσοδος του Λέτο φανέρωσε πως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης έψαχνε σκορ πρόκρισης και τελικά τον δικαίωσε ο μεσοεπιθετικός από την Αργεντινή, που με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 74ο λεπτό και στο 90ό εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Βλαχοδήμος, από τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού, Λαζαριδη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 3-0

ΣΚΟΡΕΡ: 49' Μπεργκ, 74' Λέτο, 90' πεν. Λέτο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Χουχούμης, Τελάντερ, Μέστο, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Βλαχοδήμος, Μπουμάλ (59' Λέτο), Λουντ, Βιγιαφάνιες (76' Χατζηγιοβαννης), Μπεργκ (78' Ρινάλντι).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Τσοντάκης, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (78' Σταθάκης), Κίκε (64' Μάντζης), Ποκόνγκ (72' Θέος), Μίλιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλημάς (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζησμόπουλος (Πειραιά), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΠέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 22:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep