Πρωτιά Κισσαμικού!

To 1-1 του Κισσαμικού με τον Λεβαδειακό έφερε και τις δύο ομάδες στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. To 1-1 του Κισσαμικού με τον Λεβαδειακό έφερε και τις δύο ομάδες στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κισσαμικός και Λεβαδειακός με το 1-1 πέρασαν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Πρωτιά για τους Κρητικούς!

Ο Κισσαμικός είχε ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού και ο Λεβαδειακός χρειαζόταν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας ώστε να μην τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του Πανιωνίου στις Σέρρες. Το τελικό 1-1 έφερε και τις δύο ομάδες στην κλήρωση της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» κατέλαβαν την 1η θέση και θα βρίσκονται στο 1ο γκρουπ.

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στο ματς και οι γηπεδούχοι γλίτωσαν σε δύο περιπτώσεις το γκολ, αφού στο 2ο λεπτό ο Βασιλείου είχε σουτ στο δοκάρι και στο 21ο ο Μάντζιος νικήθηκε στην εκτέλεση του πέναλτι από τον Πολίτη που έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα. Στο 27ο λεπτό, όμως, ο Βλάχος πήρε ωραία πάσα από τον Μάντζη στην αντεπίθεση και τελείωσε την φάση με διαγώνιο σουτ για το 1-0.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων δεν ήταν ιδιαίτερα έντονη και αν δεν υπήρχαν τα λάθη της άμυνας του Κισσαμικού δύσκολα θα έφταναν στο γκολ της ισοφάρισης. Αυτό έγινε όταν ο Σελινιωτάκης έκανε λάθος υπολογισμό, άφησε την μπάλα να περάσει για τον Πολίτη και ο Γιακουμάκης που μπήκε στην φάση σκόραρε με το γόνατο (!).  Από εκεί και πέρα καμία ομάδα δεν έψαξε το γκολ με πάθος και αρκέστηκαν στην ισοπαλία που φάνταζε βολική και για τους δύο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ - Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-1 
ΣΚΟΡΕΡ: 27' Βλάχος - 50' Γιακουμάκης
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 21' Μάντζιος

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Φυντικάκης (77' Λουβιτάκης), Παντελάκης (46' Σελινιωτάκης), Γκούμας, Κουρέλλας, Αντωνιάδης, Τιάγκο Σίλβα, Βλάχος (77' Καβράκης), Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ, Μάντζης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Δασκαλάκης, Τόπι, Ουόν, Τριποτσέρης, Παππάς (54' Σένκα), Βασιλείου (69' Μάγκας), Μιλιάζες, Ζεζίνιο (77' Καψάκης), Καλτσάς, Μάντζιος, Γιακουμάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρουλινός, Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 02:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep