«Κανείς δεν το περίμενε»

Εμπορική ομάδα θέλει στους «16» του Κυπέλλου ο Νικηφόρος Τσοντάκης του Κισσαμικού.

Για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου και το ματς με τον Πανιώνιο μίλησε στην ιστοσελίδα του Κισσαμικού ο Νικηφόρος Τσοντάκης. Όπως ανέφερε, κανείς δεν περίμενε ότι οι «κυανόλευκοι» θα έπαιρναν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Αναλυτικά ανέφερε:

Το σχόλιό του για το γεγονός ότι ο Κισσαμικός μετά την ιστορική νίκη-πρόκριση κόντρα στον Πανιώνιο δεν θα έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος:

«Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλους μας και για όσους αγωνιστούν απέναντι σε μία ομάδα της Super League. Θα είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος, αφού έχουμε περάσει ήδη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι σημαντικό για όλους μας να δείξουμε ξανά ένα καλό πρόσωπο».

Για το αν περίμεναν στην ομάδα ότι θα ερχόταν η πρόκριση στην επόμενη φάση:

«Κανείς δεν το περίμενε… Αν και στο πίσω μέρος του μυαλού μας είχαμε κάποιες ελπίδες ότι μπορούμε να προκριθούμε και ειδικά από τη στιγμή που είχαμε κερδίσει το εκτός έδρας παιχνίδι στις Σέρρες. Έτσι μπήκαμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποφασισμένοι και πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το αν έχει κάποια ιδιαίτερη… προτίμηση σε αντίπαλο εν όψει επόμενης φάσης:

«Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Σίγουρα αν κληρωθούμε με μία από τις μεγάλες ομάδες της Super League θα υπάρχει έξτρα κίνητρο και για την ομάδα και για τον κόσμο, ώστε να έχουμε καλή εικόνα».

Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε γενική εισόδο 10 ευρώ για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2016-2017 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (13/12, 15:00) θα γίνεται μιάμιση ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη, από το εκδοτήριο του γηπέδου Μάλεμε. Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 10 ευρώ».

Last modified onΔευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep