Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η Βουλή «σώζει» την Super League

Με τροπολογία που περνά στην Βουλή θα γίνει ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ ώστε να μπορέσουν να πάρουν φορολογική ενημερότητα οι ομάδες της Super League που δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Με τροπολογία που περνά στην Βουλή θα γίνει ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ ώστε να μπορέσουν να πάρουν φορολογική ενημερότητα οι ομάδες της Super League που δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Τροπολογία για τα χρέη των ΠΑΕ περνά στην Βουλή, ώστε να αρχίσουν οι δόσεις και να πάρουν φορολογικές ενημερότητες όλοι.

Το θέμα της συμμετοχής των ομάδων στην Super League φτάνει μέχρι την Βουλή πλέον και οι ΠΑΕ που έχουν προβλήματα με τις εφορίες και τα χρέη τους θα μπορέσουν να τα ρυθμίσουν και να πάρουν τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή τους με την τροπολογία που θα κατατεθεί.

Το θέμα της συμμετοχής των ομάδων στην Super League φτάνει μέχρι την Βουλή πλέον και οι ΠΑΕ που έχουν προβλήματα με τις εφορίες και τα χρέη τους θα μπορέσουν να τα ρυθμίσουν και να πάρουν τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή τους. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδινε περιθώριο μέχρι την Παρασκευή 24 Αυγούστου για την παρουσίαση των απαραίτητων εγγράφων που δεν ήταν μέσα στο φάκελο για το πιστοποιητικό συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα.

Οι ομάδες της Super League θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, αφού κάμφθηκε και το τελευταίο εμπόδιο που υπήρχε με τις φορολογικές ενημερότητες.

Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως η τροπολογία θα κατατεθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που θα είναι το πρώτο που θα ψηφιστεί με το άνοιγμα της Βουλής στις 28 Αυγούστου. Τότε θα ψηφιστεί από την ολομέλεια και θα έχει κατατεθεί στις ειδικές επιτροπής της Βουλής για συζήτηση λίγες νωρίτερα. Πλέον οι ομάδες της Super League θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, αφού κάμφθηκε και το τελευταίο εμπόδιο που υπήρχε με τις φορολογικές ενημερότητες.

Βέβαια με αυτό τον τρόπο το Κράτος θα εισπράξει τα χρήματα από τις οφειλές και δεν θα χαθούν με την διάλυση των ΠΑΕ. Η τροπολογία παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία και σε όσες ΠΑΕ άλλων κατηγοριών το θελήσουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους.

Βέβαια με αυτό τον τρόπο το Κράτος θα εισπράξει τα χρήματα από τις οφειλές και δεν θα χαθούν με την διάλυση των ΠΑΕ. Η τροπολογία παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία και σε όσες ΠΑΕ άλλων κατηγοριών το θελήσουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους και μέσα σε αυτές βέβαια είναι και αρκετές από την Football League, όπως η ΑΕΛ, η Νίκη Βόλου και άλλες.

Last modified onΠέμπτη, 23 Αύγουστος 2012 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep