Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οκτώ χωρίς πιστοποιητικά

Οκτώ από τις 16 ομάδες της Super League δεν πήραν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οκτώ από τις 16 ομάδες της Super League δεν πήραν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΕΕΑ δεν έδωσε σε οκτώ από τις 16 ομάδες της Super League πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός, Αρης και Πανθρακικός δεν έχουν καταθέσει εγγυητική επιστολή και δεν κινδυνεύουν να μην παίξουν στο πρωτάθλημα, αφού η ποινή είναι σύσταση, ή πρόστιμο μέχρι να το τακτοποιήσουν.

Ο Παναθηναϊκός, ο Αρης, ο Πανθρακικός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Πλατανιάς, ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League σύμφωνα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι μικρές, ή μεγάλες ελλείψεις που έχουν στο φάκελο τους δεν τους επέτρεψε να πάρουν άδεια, ενώ πιστοποιητικό πήραν η Βέροια, η Κέρκυρα και ο Λεβαδειακός.

Ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, η Ξάνθη και ο ΠΑΣ Γιάννινα είχαν ήδη πάρει άδεια από την πρώτη διαδικασία.

ΟΦΗ, Πλατανιάς, Πανιώνιος, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ που έχουν διάφορα προβλήματα με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και φορολογικές ενημερότητες υπάρχει κίνδυνος από αφαίρεση δέκα βαθμών μέχρι και υποβιβασμό.

Από τον Αρη, τον Παναθηναϊκό και τον Πανθρακικό λείπει η εγγυητική επιστολή.

Η ΑΕΚ δεν έχει καταθέσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταθέσει εγγυητική επιστολή, ενώ η φορολογική ενημερότητα έχει λήξει.

Ο Πλατανιάς γιατί δεν έχει ολοκληρώσει την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που πρέπει να είναι ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ο ΟΦΗ δεν έχει καταθέσει φορολογική ενημερότητα και εγγυητική επιστολή.

Ο Πανιώνιος δεν έχει καταθέσει φορολογική ενημερότητα, ασφαλιστική ενημερότητα και εγγυητική επιστολή.

Οι ομάδες πήραν διορία μέχρι την Παρασκευή 24 Αυγούστου στις δώδεκα το μεσημέρι για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους. Σε διαφορετική περίπτωση η ΕΕΑ θα στείλει εισηγητική έκθεση στην ΕΠΟ ώστε να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές.

Οι ομάδες πήραν διορία μέχρι την Παρασκευή 24 Αυγούστου στις δώδεκα το μεσημέρι για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους. Σε διαφορετική περίπτωση η ΕΕΑ θα στείλει εισηγητική έκθεση στην ΕΠΟ, η οποία με τη σειρά της θα παραπέμψει το θέμα στις αρμόδιες πειθαρχικές επιτροπές, ώστε να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές.

Ο Αρης, ο Παναθηναϊκός και ο Πανθρακικός που δεν έχουν εγγυητική επιστολή θα τους επιβληθεί πρόστιμο, αλλά θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Θα τους γίνει μια δεύτερη σύσταση από την ΕΕΑ κι αν δεν την καταθέσουν το πρόστιμο διπλασιάζεται. Αντίθετα, στην 3η σύσταση προβλέπεται υποβιβασμός.

Για τις άλλες πέντε ομάδες (ΟΦΗ, Πλατανιάς, Πανιώνιος, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) οι ποινές είναι από αφαίρεση δέκα βαθμών από το πρωτάθλημα, μέχρι υποβιβασμό.

Last modified onΤρίτη, 21 Αύγουστος 2012 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep