Πρώτες ανανεώσεις για Καμπανιακό

Η ομάδα της Χαλάστρας ανακοίνωσε την παραμονή έξι ποδοσφαιριστών.

Την παραμονή έξι ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε την Πέμπτη (04/07) ο Καμπανιακός. Πρόκειται για τους Αστέριο Γιακουμή, Γιάννη Βοσκόπουλο, Παύλο και Νίκο Καθάριο, Στάθη Σαρβανίδη και Παναγιώτη Μάνιο. Αναλυτικά:

«Με την έλευση του Κώστα Γεωργιάδη στον Καμπανιακό ξεκίνησαν οι διεργασίες όσον αφορά το ρόστερ της ερχόμενης περιόδου. Η Διοίκηση του Συλλόγου μετά το τέλος της χρονιάς είχε προχωρήσει στις πρώτες διερευνητικές επαφές με όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Μετά την πρόσληψη του Κώστα Γεωργιάδη στην τεχνική ηγεσία του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε νέος κύκλος συζητήσεων και ανανεώσεων με τους ποδοσφαιριστές των οποίων το συμβόλαιό τους είχε λήξει και για τους οποίους ο 44χρονος τεχνικός έδωσε το τελικό οκ.

Ο χορός των ανανεώσεων άρχισε με τις παλιοσειρές πλέον της ομάδας. Αστέριος Γιακουμής, Γιάννης Βοσκόπουλος, Παύλος Καθάριος, Νίκος Καθάριος, Στάθης Σαρβανίδης και Παναγιώτης Μάνιος συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την Ομάδα της Χαλάστρας για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο. Έξι παίχτες οι οποίοι εντάχθηκαν στον Καμπανιακό το καλοκαίρι του 2022, πανηγύρισαν στην πρώτη τους χρονιά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του Πρώτου Ομίλου της Γ Εθνικής, την Άνοδο στην Super League 2 μέσα από την διαδικασία των μπαράζ και την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ, ενώ στη δεύτερή τους χρονιά προσέφεραν τα μέγιστα ώστε η Ομάδα να καταφέρει να κερδίσει την σωτηρία της στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η Διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στους έξι ποδοσφαιριστές της μια χρονιά γεμάτη υγεία κι επιτυχίες!».

Last modified onΠέμπτη, 04 Ιούλιος 2024 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep