«Η Αστυνομία ήταν ανένδοτη»

Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής υποστήριξε ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να διεξαχθεί το ματς στην Αριδαία παρουσία οπαδών.

Πολλές αντιδράσεις σε βάρος της ΠΑΕ έχει προκαλέσει στις τάξεις των οπαδών το γεγονός ότι το ματς του ΠΟΤ Ηρακλή στην Αριδαία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Η διοίκηση, λοιπόν, εξέδωσε νέα ανακοίνωση και ανέφερε πως προσπάθησε να μεταπείσει την Αστυνομία, αλλά αυτή ήταν ανένδοτη. Αναλυτικά:

«Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση της Δευτέρας μεταξύ ΗΡΑΚΛΗ-ΑΙΟΛΙΚΟΥ στο γήπεδο της Αριδαίας. Παρά το γεγονός ότι στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας έγινε επιτόπιος έλεγχος εκ μέρους της διοργανώτριας αρχής της Superleague 2, με εκπρόσωπο που επιθεώρησε το γήπεδο και δόθηκε το παραχωρητήριο στην ΠΑΕ και η σχετική έγκριση για τη διεξαγωγή του αγώνα, εντούτοις ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Ο λόγος είναι η ανένδοτη στάση της Αστυνομίας, που άγνωστο για ποιό λόγο, αφού το γήπεδο πήρε κανονικά την έγκριση της Λίγκας, απαγορεύει τη διεξαγωγή του αγώνα με κόσμο, κάτι που από την πρώτη στιγμή βρήκε κάθετα αντίθετους τους διοικούντες την ΠΑΕ, οι οποίοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μεταπείσουν την Αστυνομία, κοινοποιώντας το πρόβλημα στην Πολιτεία, την Περιφέρεια και την διοργανώτρια αρχή της Superleague 2. Δυστυχώς, η εξέλιξη ήταν αρνητική κι έτσι το παιχνίδι της Δευτέρας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Μάρτιος 2024 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep