«Τελικός πάνω απ' το πτώμα μας»

Οι «Monsters» τάχθηκαν κατά της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στο AEL FC Arena.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης είχε ερωτηθεί στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου εάν συμφωνεί στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο AEL FC Arena και είχε πει μεταξύ άλλων: «Είναι κάτι που θα απασχολήσει την Πολιτεία. Η ΑΕΛ εκτός των άλλων σε ένα τέτοιο γεγονός καλείται να απαντήσει σε περίπτωση που έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εάν η ημερομηνία οριστεί εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, το γήπεδο για απόλυτα αντικειμενικούς λόγους, δεν μπορεί να διατεθεί».

Οι οργανωμένοι «Monsters» από την πλευρά τους τάχθηκαν κατά της διεξαγωγής του τελικού στο AEL FC Arena και σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν:

«Καθώς για ακόμα μια χρονιά επαναλαμβάνεται το παραμύθι περί τελικού στην πόλη μας, δηλώνουμε κατηγορηματικά και προς πάσα κατεύθυνση το εξής:

Αν νομίζετε πως θα επιτρέψουμε η πόλη μας να γίνει κέντρο διερχομένων είστε πέρα για πέρα γελασμένοι. Το τι μπορεί να συμβεί το ξέρετε πολύ καλά οι αρμόδιοι φορείς, πολιτικοί, αθλητικοί παράγοντες και αστυνομία. Προφανώς για οτιδήποτε συμβεί θα έχετε την απόλυτη ευθύνη.

Η μόνη γιορτή στην πόλη μας εκείνες τις ημέρες θα είναι η συμπλήρωση των 60 χρόνων από την ίδρυση της ΙΔΕΑΣ μας και κανένας τελικός κυπέλλου ή “γιορτή του ποδοσφαίρου” (εδώ γελάμε). Το ίδιο ισχύει και για το final 4 Κυπέλλου ανδρών. Τελικός στην Λάρισα πάνω από το πτώμα μας.

MONSTERS 1982
ΘΥΡΑ 1
ATHENS CLUB».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Μάρτιος 2024 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep