Ευγενίου: «Αλητεία Αυγενάκη»

Σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο του ΠΟΤ Ηρακλή, ο Αυγενάκης δεν μπορεί να «χτυπήσει» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και «χτυπά» τη Super League 2.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΟΤ Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου μίλησε στο Metropolis 95,5 και υποστήριξε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης πετά λάσπη, κάνοντας λόγο για αλητεία! Όπως ανέφερε:

«Είναι ανήθικα αυτά που κάνει και αυτά που λέει. Δεν μπορείς να αμαυρώνεις 26 ομάδες. Το να πετάς λάσπη, μπορώ να το κάνω και να πω ότι είναι υπάλληλος κάποιου. Δεν θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο να πετάμε κι εμείς λάσπη. Αν έχει κάτι να πει, να τον κυνηγήσει τώρα, να τον ξεσκίσει και όχι να πετάει λάσπη.

Εάν είναι βρώμικο το πρωτάθλημα να μας πει ποιοι είναι οι βρώμικοι. Δεν μπορεί εμένα να με βάζει μέσα στον κουβά με όλους τους άλλους. Αυτό είναι αλητεία κι ας είναι υπουργός κι ας είναι ό,τι θέλει. Να βγει και να πει ό,τι έχει, γιατί έτσι βάζει κι εμένα μέσα στα λαμόγια. Βάζει κι εμένα μέσα σ' αυτούς που στήνουν παιχνίδια. Αυτοί υπάρχουν παντού, όχι μόνο στη Super League 2. Καλείς τους τέσσερις και τους λες «ή θα συμμορφωθείτε και θα δουλέψετε όλοι μαζί για το ελληνικό πρωτάθλημα ή τελείωσε από μένα». Αν έχει... πνευμόνια και όχι να τα βάζει με τους μικρούς. Την ΕΠΟ θα τη βγάλει ή ο Σαββίδης ή ο Μαρινάκης ή ο Μελισσανίδης ή ο Αλαφούζος. Εγώ θα τη βγάλω την ΕΠΟ;

Ο Αυγενάκης τρέχει πίσω από τις ομάδες. Αν θέλει να βάλει την ΕΠΟ στη θέση της, φωνάζει πρώτα αυτούς τους τέσσερις. Δεν γίνεται να μαλώνουν αυτοί και να την πληρώνω εγώ. Πήρε 3 εκατομμύρια και τα έδωσε στους Μεσογειακούς αγώνες, στην εκλογική του περιφέρεια, εδώ δεν εκλέγονται άλλοι; Τι θα γίνει αν βγει η κάθε ομάδα και παρακινήσει τους φιλάθλους απέναντι; Στο Ηράκλειο τα έχουν «κανονισμένα», οι δικοί μας εδώ στη Θεσσαλονίκη τα έχουν «κανονισμένα»; Η Super League 2 είναι μεσαία τάξη και καταστρέφεται. Όπως είναι το περιβάλλον κοιτούν πώς θα φύγουμε για να έρθει ο άλλος στοιχηματζής να πάρει μία ομάδα. Σοβαρός άνθρωπος πλέον αποκλείεται να ασχοληθεί.

Εκείνος δημιούργησε το βρώμικο, όπως το λέει, πρωτάθλημα. Για εμένα λουκέτο. Εδώ δεν βοηθάει ο ίδιος τις ομάδες, θα συμμετέχω εγώ σε ένα πρωτάθλημα που λέει «στημένο»; Οι παίκτες θα πληρωθούν εύκολα ή δύσκολα ακόμα και όταν δεν θα διεξάγεται το πρωτάθλημα, αλλά εγώ μιλάω για τον εαυτό μου. Όπως είπε ο Αυγενάκης, θα πάρουν τις εγγυητικές, του χρόνου ποιος θα τις βάλει; Εδώ έβαλε ομάδες να παίζουν χωρίς εγγυητικές.

Αυτή τη στιγμή κυνηγούν τον πρόεδρο της Super League 2 για κάτι που κατά τη γνώμη μου ψήφισε κακώς και αναφέρομαι στο θέμα του αρχιδιαιτητή. H απόφαση έπρεπε να παρθεί πιο συλλογικά. Είναι διαμάχη Υπουργείου με την ΕΠΟ. Επειδή δεν μπορεί να χτυπήσει την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, χτυπάει τη Super League 2».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2023 09:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep