Άνετα την Κηφισιά η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ νίκησε στη Ριζούπολη 2-0 και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Εύκολο έργο είχε η ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι των «16» του Κυπέλλου απέναντι στην Κηφισιά. Η ομάδα των βορείων προαστίων έπαιξε ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο της Ριζούπολης και παρότι η Ένωση παρέταξε αρκετούς αναπληρωματικούς, δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 2-0 και να βρεθεί αγκαλιά με την πρόκριση στους «8». Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Κηφισιάς σε επίσημο παιχνίδι για φέτος.

Στο 34' ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ με πλασέ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μαζουλουξής ανέτρεψε τον Αραχούχο. Ο Φαν Βέερτ από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 0-2. Η Κηφισιά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπαρμπόσα που κατάφερε να πάρει δύο κίτρινες μέσα σε λίγα λεπτά.

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΕΚ 0-2
Σκόρερ: 34' σουτ Λιβάι Γκαρσία, 45'+2' πέν. Φαν Βέερτ
Κόκκινη: 79' Μπαρμπόσα

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Aναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Παναγιώτου (90'+2' Σμπώκος), Παπασάββας, Πέιος (81' Ιατρούδης), Στ. Ποζατζίδης (58' Να'α), Ταλάλ (81' Γκίνη), Τετέι, Κουιρουκίδης (58' Καλλέργης).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (66' Ρότα), Χατζισαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Φράνσον (66' Σιμάνσκι), Γκαρσία (88' Σκόνδρας), Μάνταλος (81' Πινέδα), Αραούχο (88' Ε. Χριστόπουλος), Φαν Βέερτ.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Μωυσιάδης (Πειραιά), Φράγιος (Μακεδονίας)

Last modified onΠέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2022 23:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep