«Πρόβλημα σε αριθμό παικτών»

Το Κύπελλο δεν ενδιαφέρει τον προπονητή του Πανσερραϊκού, Παύλο Δερμιτζάκη. Η αποστολή εν όψει Απόλλωνα Πόντου.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το Κύπελλο και ο αγώνας της Παρασκευής (16/12, 14.00) με τον Απόλλωνα Πόντου για τους «16». Όπως ανέφερε, τα Λιοντάρια έχουν πρόβλημα σε αριθμό παικτών και είπε:

«Το Κύπελλο δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Μια ομάδα η οποία έχει υψηλούς στόχους, το Κύπελλο την αποπροσανατολίζει. Ιδιαίτερα μια ομάδα όπως είμαστε εμείς που έχουμε πρόβλημα σε αριθμό παικτών. Όποιος περάσει από αυτό το παιχνίδι παίζει με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι ένα κίνητρο. Όλοι θέλουν ν' αγωνιστούν απέναντι σ' αυτή τη μεγάλη ομάδα και, σίγουρα, είναι ένας στόχος να μπορέσουμε να περάσουμε. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση».

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λιούμης, Μυστακίδης, Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης, Καραμπερης, Τσαγκαλίδης, Οικονόμου, Νάτσος και ο ανέτοιμος Κόντσι.

Η αποστολή: Γιαννίκογλου, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Παντεκίδης, Σιόντης, Θυμιάνης, Ανάκογλου, Μασάι, Σοφιανός, Κανίς, Μούργος, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Παπαβασιλείου, Στίνα, Σαΐντ.

Last modified onΠέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2022 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep