Το «ευχαριστώ» του Μάγγου

Ο πρώην προπονητής της Προοδευτικής χαρακτήρισε τη σχέση του με τον Αντώνη Αραβαντινό αληθινή σε έναν χώρο που κυριαρχεί η ψευτιά και η εκδούλευση.

Ο Γιάννης Μάγγος δεν μπήκε σε διαδικασία απάντησης στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Προοδευτική και στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε, ενώ είπε τα καλύτερα λόγια για τον Αντώνη Αραβαντινό, εκφράζοντας την άποψη ότι οι Βυσσινί θα πετύχουν την άνετη παραμονή. Αναλυτικά η δήλωσή του στο FLNews:

«Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον πλέον-πρόεδρο κ. Ανδρίτσο και μου ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή όπως και έπραξε, έχω να δηλώσω τα εξής:

1ον: Οφείλω ευγνωμοσύνη και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ προς τους χιλιάδες φιλάθλους της προοδευτικής οι οποίοι από πέρυσι μέχρι και σήμερα με τίμησαν με αγκαλιάσανε και με χειροκροτήσανε! Μαζί (κόσμος - τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές) επαναφέραμε μετά από 15 χρόνια την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες, με μια άνοδο εξ αρχής αδύνατη φαινομενικά κάνοντας τελικά 3 νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια στα μπαράζ ανόδου.

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους εύχομαι να τους αξιώσει ο Θεός να δουν την Προοδευτική εκεί που της αξίζει! Νιώθω τιμή και υπερηφάνεια που υπήρξα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της Προοδευτικής!

2ον: Ευχαριστώ τον κ. Αραβαντινό (και την αξιοσέβαστη οικογένειά του) γιατί η συνεργασία μας καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ ήταν άριστη και άκρως αληθινή! Ο κ. Αραβαντινός είναι άνθρωπος με ΤΙΜΗ, ΗΘΟΣ και ΛΟΓΟ, έννοιες που δύσκολα τις συναντάς σε έναν άνθρωπο στη σημερινή κοινωνία και πόσο μάλιστα στον χώρο του ποδόσφαιρο όπου κυριαρχεί η ψευτιά και η εκδούλευση. Τον ευχαριστώ θερμά!

3ον: ευχαριστώ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα (ποδοσφαιριστές φροντιστές ιατρικό επιτελείο) για την άψογη και επαγγελματική συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στην ομάδα. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχουν τον στόχο και η ομάδα θα έχει άνετη παραμονή.

Κλείνοντας έχω να δηλώσω ότι το τεχνικό επιτελείο (Μάγγος-Σαμιώτης-Ρότας-Αθανασόπουλος) μαζί με τον γενικό Αρχηγό κ. Δράγαζη κ τον κ. Ταμβάκη καθώς επίσης κ με τον κ. Καλαμάκη (προπονητή κ19) όπως και με τους κ. Μαλαδάκη και κ. Αραβαντινό (ΔΣ ερασιτέχνη ) κάναμε προσπάθειες και ενεργούσαμε καθημερινά (εντός και εκτός γηπέδου) σαν μια οικογένεια που θέλαμε το καλό της ομάδας.

Με τιμή Γιάννης Μάγγος».

Last modified onΤρίτη, 06 Δεκέμβριος 2022 13:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep