«Κλέβει» Ανυφαντάκη η Επισκοπή

Η Βέροια κατηγόρησε την ομάδα του Ρεθύμνου ότι προσπάθησε να «κλέψει» τον προπονητή της!

Με υπηρεσιακό προπονητή πορεύεται η Επισκοπή των διαδοχικών αλλαγών στον πάγκο και, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Βέροια, προσπάθησε να έρθει σε συμφωνία με τον Κώστα Ανυφαντάκη. Ο έμπειρος τεχνικός είχε συνάντηση με τη Δευτέρα (05/12) με τον αντιπρόεδροτης Βασίλισσας, Στέφανο Αποστολίδη και του ζήτησε να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, ο Ανυφαντάκης έκανε λόγο για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει συγγενής του και το οποίο τον υποχρεώνει να μεταβαίνει διαρκώς στην Κρήτη. Παράλληλα, όμως μίλησε και για οικονομικά ζητήματα, αρνούμενος να μείνει ως το τέλος του μήνα και έδειξε αποφασισμένος να αποχωρήσει.

Η Βέροια από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση με ευθείες βολές στην Επισκοπή. Όπως ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει δριμύ κατηγορώ εναντίον της ΠΑΕ Επισκοπής, που εν μέσω πρωταθλήματος προσπάθησε να "κλέψει" στέλεχος της ομάδας μας. Δεν είναι ηθικό μια ΠΑΕ να ενοχλεί εργαζόμενους άλλης ΠΑΕ. Αυτό δείχνει ερασιτεχνισμό, όμως γνωρίζοντας ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ προέρχεται από ερασιτεχνική κατηγορία, δεν μας κάνει εντύπωση!

Η ομάδα αυτή και οι εκπρόσωποι της, προχώρησαν σε άνανδρες πράξεις εις βάρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, κάτι που δεν χαρακτηρίζει την περήφανη κρητική φυλή!

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Ο αντιπρόεδρος Στέφανος Αποστολίδης».

Last modified onΤρίτη, 06 Δεκέμβριος 2022 12:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep