«Υπέγραψε ότι εξοφλήθηκε ο Κρουθ»

Στην εκδίκαση της προσφυγής του Αλεχάνδρο Κρουθ κατά της Νίκης Βόλου δεν προσκομίστηκαν ούτε εξοφλητικές αποδείξεις, ούτε μηνύματα που επικαλέστηκε η πλευρά του Ισπανού.

Νομικά κατά της Νίκης Βόλου κινήθηκε ο Αλεχάνδρο Κρουθ και τη Δευτέρα (06/12) εκδικάστηκε η προσφυγή του στην ΠΕΕΟΔ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η δικηγόρος του Ισπανού, Γιουλίντα Ρετζεπάι ισχυρίστηκε ενώπιον της επιτροπής ότι:

«Δεν έχει πληρωθεί μισθούς. Είναι στο εξωτερικό και έγιναν προσπάθειες πριν καταθέσει την προσφυγή. Έλαβε διαβεβαιώσεις μέσω γραπτών μηνυμάτων ότι θα εξοφληθεί, κάτι που δεν έγινε. Έχουμε τα μηνύματα και αν ζητηθεί θα τα προσκομίσουμε. Έλαβε και προφορικές υποσχέσεις για μελλοντική ανανέωση συμβολαίου, κάτι που επίσης δεν έγινε. Δεν ζητά μπόνους, αλλά τα δεδουλευμένα του. ».

Η δικηγόρος της ΠΑΕ, Αφροδίτη Γραμμένου κατέθεσε ένσταση πλήρους και ολοσχερούς εξόφλησης. Προσκόμισε, μάλιστα, βεβαίωση από τις 26/02/21 η οποία φέρει το γνήσιο υπογραφής του Κρουθ. Σε αυτή ο Ισπανός βεβαιώνει ότι δεν του οφείλονται χρήματα. «Το έγγραφο αυτό είναι η πλήρης ομολογία του ότι έχει πληρωθεί». Από την άλλη πλευρά, πάντως, η πλευρά του ποδοσφαιριστή υποστήριξε: «Ο σκοπός της υπογραφής ήταν για την αδειοδότηση. Καλή τη πίστει το υπέγραψε, για να εξυπηρετήσει».

Το δικαστήριο ρώτησε την εκπρόσωπο της Νίκης Βόλου πώς γίνονται οι καταβολές και αν υπάρχουν εξοφλητικές αποδείξεις. Ωστόσο, πήρε την απάντηση ότι λόγω αλλαγών στη οικονομική υπηρεσία της ΠΑΕ, δεν ήταν δυνατό να προσκομιστούν όλες κατά τη διάρκεια της εκδίκασης. Δεν προσκομίστηκαν, όμως και από την πλευρά του Ισπανού τα γραπτά μηνύματα που επικαλέστηκε η πλευρά του, αφού ο πρόεδρος της έδρας τόνισε ότι: «Τα αποδεικτικά προσκομίζονται σήμερα. Νεότερα έγγραφα δεν θα δεχτούμε μετά τη συνεδρίαση».

Last modified onΤετάρτη, 08 Δεκέμβριος 2021 10:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep