Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με κέρδισε η Νίκη Βόλου»

Ο Χρήστος Μήτσης μιλά στο FL News για την υπογραφή του συμβολαίου με τη Νίκη Βόλου και τη μη παραμονή του τελικά στην Καλλονή παρότι είχε ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Χρήστος Μήτσης μιλά στο FL News για την υπογραφή του συμβολαίου με τη Νίκη Βόλου και τη μη παραμονή του τελικά στην Καλλονή παρότι είχε ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Χρήστος Μήτσης μίλησε στο FL News και λύνει το αίνιγμα της μεταγραφής του στη Νίκη Βόλου και της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Καλλονή.

«Είχαμε συμφωνήσει προφορικά για να συνεχίσω για ακόμη ένα χρόνο στην Καλλονή. Δεν υπήρξε υπογραφή συμβολαίου και μάλιστα δεν είχα πάρει χρήματα για την ανανέωση. Πληρώθηκα τη δόση του περσινού μου συμβολαίου».

Ο Χρήστος Μήτσης μίλησε στο FL News για την ξαφνική αλλαγή στρατοπέδου και την συμφωνία με τη Νίκη Βόλου. Ο 32χρονος αμυντικός λέει πως με την Καλλονή υπήρξε προφορική συμφωνία που ανακοινώθηκε και πως ειδοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας της Μυτιλήνης πως έχει καλύτερη πρόταση και θα προτιμήσει εκείνη. Μιλά για τις λεπτομέρειες των όσων έγιναν και τονίζει πως είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, θα κοιτάξει και τα οικονομικά δεδομένα σε δύσκολες εποχές όπως οι σημερινές.

«Με ρώτησαν αν έχω υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου μου και όταν τους είπα όχι, μου έκαναν μια χρηματική πρόταση. Δεν μπήκα σε διαδικασία πλειστηριασμού, δεν τους είπα την πρόταση της Καλλονής».

Η Καλλονή είχε ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας σας. Τι έγινε;

«Είχαμε συμφωνήσει προφορικά για να συνεχίσω για ακόμη ένα χρόνο στην ομάδα. Δεν υπήρξε υπογραφή συμβολαίου και μάλιστα δεν είχα πάρει χρήματα για την ανανέωση. Πληρώθηκα τη δόση του περσινού μου συμβολαίου».

Η πρόταση της Νίκη Βόλου πως προέκυψε;

«Ξαφνικά με πήραν τηλέφωνο πριν από δύο μέρες και μου είπαν πως με θέλουν στην ομάδα. Το έδειξαν πως με θέλουν με κάθε κίνηση τους. Με ρώτησαν αν έχω υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου μου και όταν τους είπα όχι, μου έκαναν μια χρηματική πρόταση. Δεν μπήκα σε διαδικασία πλειστηριασμού, δεν τους είπα την πρόταση της Καλλονής. Τα χρήματα ήταν πολύ καλύτερα και επειδή είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε δύσκολες εποχές απάντησα θετικά».

«Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια στην ομάδα. Πιάσαμε τους στόχους μας και στις δύο σεζόν που αγωνίστηκα εκεί. Τη μια σεζόν πήραμε την άνοδο και την άλλη ως νεοφώτιστοι μπήκαμε στα play off του πρωταθλήματος. Στο μυαλό μου υπάρχουν μόνο ωραίες στιγμές και ήταν πολύ όμορφα στην ομάδα και στην πόλη».

Επικοινώνησες με τους ανθρώπους της Καλλονής;

«Μίλησα μαζί τους πριν από δύο μέρες και τους είπα πως θα συνεχίσω στη Νίκη Βόλου. Μου είπαν να επιστρέψω στην ομάδα, αλλά πλέον δεν γινόταν. Μίλησα και με τον πρόεδρο και με τον προπονητή».

Τι σου μένει από την Καλλονή;

«Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια στην ομάδα. Πιάσαμε τους στόχους μας και στις δύο σεζόν που αγωνίστηκα εκεί. Τη μια σεζόν πήραμε την άνοδο και την άλλη ως νεοφώτιστοι μπήκαμε στα play off του πρωταθλήματος. Στο μυαλό μου υπάρχουν μόνο ωραίες στιγμές και ήταν πολύ όμορφα στην ομάδα και στην πόλη. Εχω φίλους εκεί και θα συνεχίσω να έχω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στο νησί για τα δύο αυτά τα χρόνια. Τον κόσμο, την διοίκηση και τους προπονητές. Ηταν κάτι όμορφο και έτσι θα μείνει στο μυαλό μου. Δέθηκα με την ομάδα, υπάρχει συναισθηματισμός, αλλά φυσικά μετράει και το ότι είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep