Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τελεσίγραφο στα Γιαννιτσά

Κώστας Τσικνίδης και Κώστας Αλμπάνης μιλούν στο «Fl News» για τη λύση του συμβολαίου τους με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο 23χρονος αμυντικός Κώστας Τσικνίδης και ο 20χρονος αμυντικός Κώστας Αλμπάνης αναφέρθηκαν στη λύση του συμβολαίου με την ομάδα της Πέλλας. Τι λένε για την εξέλιξη αυτή και η προθεσμία που έδωσαν στη διοίκηση.

 

Ο Τσικνίδης.

 

Τσικνίδης: «Στην αρχή μας είχαν πει ότι θα διώξουν πέντε-έξι ποδοσφαιριστές, ωστόσο στη λίστα ήταν παραπάνω άτομα. Το θέμα είναι ότι άργησαν να μας το πουν και τώρα τρέχουμε. Έδωσα περιθώριο έως την Πέμπτη ή την Παρασκευή να μου δώσουν τα χρήματα που μου οφείλονται. Αν δεν γίνει αυτό, τότε θα χρειαστεί να πάω στα δικαστήρια. Ο προπονητής που ήρθε ούτε καν μας δοκίμασε. Ήταν, λέει, εισηγήσεις των προηγούμενων προπονητών. Εμένα πιστεύω ότι και ο κ. Μπαξεβάνος και ο κ. Τομπάζης με εκτιμούσαν. Δεν το περίμενα. Ο πρόεδρος με ευχαρίστησε για την προσφορά μου, όπως κι εγώ τον ευχαρίστησα. Απλά πρέπει να βρεθεί λύση με τα χρήματα, ώστε να πάρω το δελτίο μου, να μείνω ελεύθερος και να βρω ομάδα».

 

Ο Αλμπάνης.

 

 

Αλμπάνης: «Θεωρώ ότι άξιζα να μείνω στην ομάδα. Πέρσι δώσαμε τα πάντα με τους συμπαίκτες μου για να σώσουμε την ομάδα στην κατηγορία,παρ' ότι βιώσαμε πολύ δύσκολες συνθήκες στο οικονομικό κομμάτι. Πολλά από τα παιδιά που ήταν στη λίστα είχαν προσφέρει στα Γιαννιτσά. Ο προπονητής δεν μας τσέκαρε καν στις προπονήσεις. Εκτιμώ ότι στόχος τους είναι να φτιάξουν μια ομάδα με παίκτες από την περιοχή των Γιαννιτσών. Νιώθω αδικημένος, αλλά κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Περιμένω να πάρω τα χρήματα που δικαιούμαι, αλλιώς θα χρειαστεί να πάρω τα μέτρα μου».

Last modified onΤρίτη, 24 Ιούλιος 2012 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep