Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

«Play off και άνοδο με ΑΟΧ»

Το βασικό στέλεχος του ΑΟΧ, Δημήτρης Χατζηησαΐας, μιλά στο flnews.gr για την καταπληκτική πορεία της ομάδας του στην Football League.

Ο Δημήτρης Χατζηησαΐας, με θητεία σε Ομόνοια Σταυρούπολης, Βατανιακό, ΑΟ Γλυφάδας, αγωνίζεται για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας και στην «παρθενική» του συμμετοχή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του. Δεν έχει χάσει παιχνίδι του χανιώτικου συλλόγου, έχει 22 συμμετοχές (όπως και οι συμπαίκτες του Παπατζίκος, Θεοδωρόπουλος) και ένα γκολ στην εκτός έδρας επικράτηση (0-2) επί του Φωστήρα και έχει πάρει για τα καλά φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας. Για πρώτη φορά θα πάρει απουσία, καθώς στην προσεχή αναμέτρηση με τον Βύζαντα Μεγάρων έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Ο 22χρονος Θεσσαλονικιός στόπερ μίλησε στο flnews.gr για τον ΑΟΧ, την καταπληκτική πορεία των «μπλε» προς τα play off και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Χατζηησαΐας:

Κανείς δεν φανταζόταν την έως τώρα πορεία του ΑΟΧ. Αποτελεί και για εσάς έκπληξη;

«Ναι, διότι όταν ήρθαμε στην ομάδα, μας είπαν ότι στόχος της ήταν να σωθεί. Έχουμε κάνει όμως πολύ καλή πορεία και πλέον κοιτάμε ψηλά».

Ποια είναι τα στοιχεία που σας έχουν οδηγήσει προς τα play off;

«Το κλίμα στον ΑΟΧ είναι πολύ καλό.  Πρώτα από όλα είμαστε ομάδα. Διαθέτουμε ένα νεανικό σύνολο που έχει διάθεση και κίνητρο για να αγωνισθεί σε υψηλότερο επίπεδο. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, τον Μουράτ Σεροπιάν, που έχει παίξει το ρόλο του στην έως τώρα πορεία».

Έχετε εύκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Πως βλέπεις τη συνέχεια;

«Είναι πλέον στο χέρι μας. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος και για εμάς δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε και τα τέσσερα ματς, ειδικά, τα δύο μέσα στην έδρα μας για να είμαστε πιο άνετοι για τα play off».

Πιστεύεις ότι ο ΑΟΧ δεν θα... κάτσει στη συμμετοχή του στα play off, αλλά μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στη Super League; Θεωρείς κάποια ομάδα φαβορί;

«Όχι για εμένα δεν υπάρχει φαβορί. Έχουμε παίξει με όλες τις ομάδες. Πιστεύω σε εμάς και αν το θέλουμε πολύ έχουμε τη δυνατότητα να το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Άλλωστε, το έχουμε αποδείξει. Είμαστε μία ομάδα με σταθερότητα. Πιστεύω ότι τα παιχνίδια των play off θα κριθούν στη δύναμη».

Σας «ταρακούνησε» η εντός έδρας γκέλα με τον Φωστήρα;

«Ίσως ήμασταν λίγο πιο χαλαροί και αυτό δείχνει ότι δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο».

Για το ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Αχαρναϊκό;

«Το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Έπρεπε να το είχαμε πάρει. Δεχθήκαμε ένα γκολ του που δεν το περιμέναμε».

Στείλε ένα μήνυμα στον κόσμο του ΑΟΧ;

«Στόχος είναι η άνοδος στη Super League μέσω των play off. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και να μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι. Να συνεχίσει έτσι να μας στηρίζει. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο».

Οι κρητικές ομάδες πηγαίνουν καλά. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για το κρητικό ποδόσφαιρο;

«Υπάρχει πρόοδος και προσπάθεια από ανθρώπους για την ανάπτυξη του κρητικού ποδοσφαίρου. Ο κόσμος βρίσκεται δίπλα στις ομάδες».

Πως σχολιάζεις το φετινό πρωτάθλημα με την ύπαρξη των δύο ομίλων;

«Ο βόρειος όμιλος, όπως έχω ακούσει, είναι πιο δυνατός.  Έχει μεγάλες ομάδες, όπως είναι ο Ηρακλής, η Κέρκυρα. Αυτές οι δύο πιστεύω πως θα είναι σίγουρα στα play off».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Να πάει καλά η ομάδα και να φανούμε όλοι οι παίκτες μέσα από το σύλλογο».

Last modified onΤετάρτη, 05 Μάρτιος 2014 15:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep