Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Τουλάχιστον έγινα σταρ»

Η γρήγορη αποβολή του Σερζ Τζιεούα στο παιχνίδι της Γλυφάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ο θηριώδης Ιβοριανός στράικερ της αθηναϊκής ομάδας είδε την κόκκινη κάρτα του Παναγιωτόπουλου (Αιτωλ/νίας) και δεν πίστευε στα μάτια του. Μόλις είχε μπει στο παιχνίδι και αναγκάστηκε να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Το flnews.gr βρήκε τον Αφρικανό επιθετικό και είπε δυο λόγια μαζί του αναφορικά με το περιστατικό.
«Τι να σου πω ρε φίλε. Είδα την κόκκινη και δεν πίστευα στα μάτια μου. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Ποιος να το περίμενε ότι στο πρώτο μου παιχνίδι στην Ελλάδα θα είχα τέτοια ατυχία! Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Απρόβλεπτο. Τουλάχιστον έγινα σταρ, αφού μου είπαν ότι το βίντεο με την αποβολή το είδε πολύς κόσμος. Κάτι είναι και αυτό. Πάντως δεν ήταν κόκκινη κάρτα. Ας μου έδινε κίτρινη» είπε ο 30χρονος στράικερ.
Μίλησε και για τη Γλυφάδα: «Θέλω να παίξω καλό ποδόσφαιρο, να βάλω μερικά γκολ και να παίξω σε καλύτερη ομάδα. Να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Γι' αυτό ήρθα στην Ελλάδα και όχι επειδή είναι όμορφη χώρα. Όντως εδώ είναι παράδεισος, αλλά ήρθα να κάνω τη δουλειά μου».
Η οικογένεια του υψηλόσωμου παίκτη είναι στο Παρίσι. «Δεν τους έχω εδώ μαζί μου. Δυστυχώς δεν γινόταν. Έχω και τη μητέρα μου και την αδερφή μου στο Αμπιτζάν. Ο πατέρας μου 'έφυγε' πριν από λίγο καιρό».

 

Last modified onΠαρασκευή, 11 Οκτώβριος 2013 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep