Άντεξε η Σπάρτη

Η Σπάρτη απέσπασε τρίτο διαδοχικό 0-0, αυτή τη φορά στην έδρα του Καραϊσκάκη Άρτας.

Το σερί νικών του Καραϊσκάκη Άρτας διέκοψε η Σπάρτη. Οι Λάκωνες με καλή αμυντική λειτουργία κατάφεραν να μπλοκάρουν τα ατού της ομάδας του Μανώλη Παπαματθαιάκη και έφυγαν από το Δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων με τον πόντο (0-0).

Ο Καραϊσκάκης Άρτας στόχευε στην 3η διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη διαδοχική εντός, όμως η Σπάρτη δεν είχε σκοπό να της κάνει εύκολη την αποστολή. Οι Λάκωνες, όπως σε όλα τα εκτός έδρας ματς, έτσι και την Κυριακή (23/12) έπαιξαν κλειστά, ώστε να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο με ένα σουτ του Στογιάνοβιτς, ενώ οι «πράσινοι» στο 32' είδαν τον Χρούσιελ να αποχωρεί τραυματίας. Ο Ματθαίου πήρε τη θέση του, αλλά ήταν πρωταγωνιστής σε αρκετές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του. Στο 47' και το 66' ο Κύπριος μεσοεπιθετικός δεν βρήκε στόχο με σουτ, ενώ η Σπάρτη στο δεύτερο 45λεπτο είχε ένα μακρινό σουτ με τον Στογιάνοβιτς (78') χωρίς να απειλήσει.

Στο τελευταίο τέταρτο η πίεση αυξήθηκε από πλευράς γηπεδούχων, όμως το γκολ δεν ήρθε και έτσι οι Αρτινοί έχασαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το τρίτο διαδοχικό τρίποντο που θα τους βοηθούσε να αναρριχηθούν. Τρίτη διαδοχική «λευκή» ισοπαλία για τη Σπάρτη, αλλά απαιτούνται και νίκες για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Η ομάδα του Αντρέι Τσερνίσοφ θα κάνει γιορτές ως ουραγός.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Καψάλης (82' Κυριάκης), Καπίας, Χρούσιελ (32' Ματθαίου), Παντίδος, Μασούρας, Ψιάνος, Χούσος, Κάκκο, Άλεξιτς (75' Γυφτοκώστας).

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Φραγκούλης, Κολτσίδας, Βλάχος, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Παυλής (65' Καινούργιος), Βλαχομήτρος (90'+3' Νάτσης), Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης.

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας), Πλάκας (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep