Τον χόρεψε... ποντιακό

Αλλη μία ήττα για τον Ηρακλή, δεύτερο σερί τρίποντο για τον Απόλλωνα Αλλη μία ήττα για τον Ηρακλή, δεύτερο σερί τρίποντο για τον Απόλλωνα

Μεγάλο «διπλό» πανηγύρισε στην Πολίχνη ο Απόλλωνας Πόντου, 2-0 τον κακό Ηρακλή.

Ούτε με Ρόκα! Ο Ηρακλής γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα (2-0 από τον Απόλλωνα Πόντου στην Πολίχνη), στο ντεμπούτο του Ισπανού τεχνικού Μανουέλ Ρόκα, πληρώνοντας την αδράνεια της άμυνάς του στις δύο φάσεις που πιέστηκε.

Ο «Γηραιός» πήρε τα ηνία της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά πίεσε τους φιλοξενούμενους και δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, όμως πλήρωσε την αστοχία του, με τους Αμαραντίδη (41’) και Κυβελίδη (44’) να στέλνουν στα αποδυτήρια τον Απόλλωνα με δύο τέρματα, καθώς εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της άμυνας του Ηρακλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Ρόκα ήταν ακίνδυνοι επιθετικά στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ενώ στις λίγες φάσεις που έκαναν, δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, θα μπορούσαν να δεχτούν και τρίτο γκολ στο 90, όμως το σουτ του Ολαϊτάν σταμάτησε στο δοκάρι.

Ετσι, ο Απόλλωνας Πόντου πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, αφήνοντας τον Ηρακλή να ψάχνεται, με άλλη μία ήττα που συνοδεύτηκε με κακή εμφάνιση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 41’ Αμαραντίδης, 44’ Κυβελίδης
ΔΟΚΑΡΙΑ: 44’ Σουντουρά, 90' Ολαϊτάν

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Γρηγοριάδης, Κουτρουμάνος (67’ Ντούνης), Κασναφέρης, Κούσας, Γιαννίτσης, Στάμου, Κωστούλας, Ρόβας, Κλέιτον (69’ Πτηνόπουλος), Παναγιωτούδης (56’ Χασομέρης), Πασάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Σπόλιαριτς (46’ Τσουμάνης), Πουρτουλίδης (82' Δαλιανόπουλος), Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Ολαϊτάν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Γκιόση (Θράκης)

Last modified onΔευτέρα, 24 Δεκέμβριος 2018 02:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep