Ξανά... Ηρακλής

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ηρακλής, 3-0 τη Σπάρτη.

[googlead][/googlead]

Ο Ηρακλής κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Μετά την πρεμιέρα με τον Ηρόδοτο, ο Γηραιός έκαμψε την αντίσταση της Σπάρτης στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League. Λίγες μέρες μετά το σοκ με τον Απόλλωνα Λάρισας, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να είναι ουσιαστικοί και να πάρουν το τρίποντο με 3-0.

Ο Περόνε στο 13' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον. Η Σπάρτη είχε την ευκαιρία να πετύχει αυτή πρώτη γκολ, όταν στο 12' ο Φραγκούλης αστόχησε με κεφαλιά. Το 2-0 για τους Κυανόλευκους σημείωσε ο Κλέιτον στο 54', «καθαρίζοντας» επί της ουσίας τη νίκη.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 60' ο Χασομέρης. Οι Λάκωνες που προέρχονταν από νίκη δεν κατάφεραν να αποσπάσουν έστω τον βαθμό, από μία σαφώς καλύτερη ομάδα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 13' Περόνε, 54' Κλέιτον, 60' Χασομέρης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Κουκόλης, Στάμου, Μουμίν, Μενδρινός (54' Καλτσάς), Πασάς, Ντούνης (63' Γεωργίου), Χασομέρης, Κλέιτον, Περόνε (79' Παναγιωτούδης).

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς (76' Ρούμπος), Καψάσκης (44' λ. τρ. Παυλής), Βλαχομήτρος, Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (63' Καινούργιος).

Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Κάλλης (Αν. Αττικής), Δελής (Βοιωτίας)

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2018 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep