Non stop ο Απόλλων!

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 2-0 τον Αήττητο Σπάτων και άνοιξε την ψαλίδα από τη 2η θέση!

Το τρένο του Απόλλωνα Λάρισας δεν έκανε στάση ούτε απέναντι στον Αήττητο Σπάτων. Λίγες ημέρες μετά τη νίκη (4-3) σε βάρος του Ηρακλή οι Θεσσαλοί πανηγύρισαν ένα ακόμα τρίποντο, αυτή τη φορά με 2-0 σε βάρος των νεοφώτιστων και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την απώλεια βαθμών που είχε ο Εργοτέλης απέναντι στον Πλατανιά Χανίων.

Το ματς ήταν ανοικτό στο πρώτο μισάωρο με εκατέρωθεν τελικές, όμως οι Θεσσαλοί είδαν να τους ακυρώνονται δύο γκολ στο 28' και το 39'. Αρχικά ο διαιτητής έδειξε επιθετικό φάουλ του Σουλιώτη, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, πάντως, δεν το έβαλαν κάτω και εκμεταλλεύτηκαν ένα ακόμα λάθος του Κοκκαλά. Ο Μαρκολίνο έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον Πολέτο και αυτός με πλασέ στο 45' άνοιξε το σκορ.

Από προσπάθεια του Πολέτο ήρθε και το δεύτερο γκολ στο 69' και ενώ στο 47' και το 53' οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει ευκαιρίες με τους Ματσούκα, Σταματάκη αντίστοιχα. Ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και ο Σουλιώτης με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Από κόντρα του Αγιώτη σε σουτ του Μαρουκάκη στο 74' σημειώθηκε το δοκάρι του Αήττητου Σπάτων.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 45' Πολέτο, 69' Σουλιώτης
Δοκάρι: 74' Μαρουκάκης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Κοντοές (58' Αγιώτης), Σουλιώτης, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος, Τασιούλης (70' Λίταινας), Πολέτο (85' Καμπέρης), Λουκάο.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Χριστοφιλέας, Βούκοβιτς, Γροντής, Σπυρόπουλος, Μουστάκης (61' Κατσικογιάννης), Κασνέτση, Σταματάκης, Χαντί (73' Νικλητσιώτης), Ματσούκας (67' Χατζηιωαννίδης), Μαρουκάκης.

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Μανασής (Τρικάλων), Φραγκούλης (Πρέβεζας)

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2018 22:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep