Μπορεί και στο Παγκρήτιο!

Πρώτη εντός έδρας νίκη για τον Εργοτέλη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0) με γκολ του συνήθη... υπόπτου, Ούγκο Κάιπερς. 

[googlead][/googlead]

Έχει πάρει φόρα ο Εργοτέλης και δεν σταματιέται… Η ομάδα του Τάκη Γκώνια σημείωσε την πρώτη της νίκη στο Παγκρήτιο με «θύμα» την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0). Οι Κρητικοί παρουσιάζονται πιο… ρεαλιστές στα τελευταία τους παιχνίδια, κράτησαν για τέταρτο σερί ματς το μηδέν στην άμυνα και βελτίωσαν έτσι σημαντικά την βαθμολογική τους θέση. Μάλιστα, για πρώτη φορά αναρριχήθηκαν πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, αν και οι Θεσσαλοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος τους...

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν βάλει στο... σακούλι τους 13 βαθμούς στα τελευταία πέντε ματς (συμπεριλαμβανομένης και της νίκης άνευ αγώνος σε βάρος του Αχαρναϊκού). Στην αντίπερα όχθη, η Αναγέννηση παρουσίασε τις γνωστές αδυναμίες μακριά από την έδρας της και «φωνάζει» για τον καταλογισμό του πέναλτι στο 42’.

Ο Εργοτέλης μπήκε στο γήπεδο με ξεκάθαρο στόχο να δείξει από το ξεκίνημα ότι εκείνος θα είναι το «αφεντικό» του ματς. Οι Κρητικοί με καλή κυκλοφορία της μπάλας… έκλεισαν τον αντίπαλό τους στο μισό γήπεδο και, μάλιστα, απείλησαν μόλις στο 7’ με τον Κάιπερς να αποτυγχάνει να βάλει από νωρίς την ομάδα του σε θέση οδηγού. Πάντως μετά το 20λεπτο, οι φιλοξενούμενοι έκοψαν τον ρυθμό της ομάδας του Τάκη Γκώνια και έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0, στο 42’ ο διαιτητής Κακριδής είδε χέρι του Καραγιάννη μέσα στην περιοχή, σε μια απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του Γιώργου Βαζάκα και των παικτών του. Όπως φαίνεται στο replay το χέρι γίνεται εκτός περιοχής. Ο Κάιπερς ανέλαβε την εκτέλεση και έστω και περιπετειώδη τρόπο μιας και αρχικά ο Γκέκας απέκρουσε, ο Βέλγος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1-0).

Στην επανάληψη, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε παρά το προβάδισμα του Εργοτέλη. Η Αναγέννηση Καρδίτσας συνέχισε σε παθητικό ρόλο παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ. Χαρακτηριστικό είναι πως οι Θεσσαλοί δεν απείλησαν ούτε μία φορά σε όλο το 90λεπτο την εστία του Λαδά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 43’ Κάιπερς

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπούζας, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Νικολακάκης, Μπουρσέλης, Τσέλιος (76’ Ροβίθης), Μπάτζιος, Μπουτσάκης (65’ Ιατρούδης), Σταματάκος (90'+1’ Βογιατζής), Κάιπερς.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης (84’ Μπούσδρας), Κωνσταντινόπουλος, Καραγιάννης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (84’ Πλούμης), Χαντζάρας, Πλαβούκος (76’ Ντάγκρας), Τζέκος.

Διαιτητής: Κακριδής (Πειραιά)
Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Καραθανάσης (Αν. Αττικής).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 14:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep