Αήττητη και στην Κομοτηνή

Κακό ματς στην Κομοτηνή, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να αποσπά πολύτιμο πόντο (0-0) από τον Πανθρακικό.

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έμεινε τόσο ο Πανθρακικός, όσο και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Το τελικό 0-0 στο ΔΑΚ Κομοτηνής ήρθε απόλυτα φυσιολογικά, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται κυρίως στα αμυντικά τους καθήκοντα και να προσέχουν να μην δεχθούν κάποιο τέρμα. Είναι προφανές πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι ικανοποιημένοι από τον βαθμό και γενικά από το ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην πρεμιέρα δεν ηττήθηκαν ούτε από τον Άρη.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου. Δεν δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες και δεν άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Εν αντιθέση με τους Καρδιτσιώτες που θα μπορούσαν να είχαν «κλέψει» το τρίποντο σε μία-δύο αξιόλογες περιπτώσεις.

H LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας (54’ Κάρδαρης), Γαβριηλίδης (74’ Ψάλτης), Ηλιάδης, Χαλκιαδάκης (66’ Κουσίδης), Ρομπέρ, Νικόλτσης.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος (84’ Ζδράβος-Ρίζος), Κισκαμπάνης, Φέτσης, Τσιλούλης (68’ Ντάνκουα), Μπλέντι, Τζέκος, Μπιτέλης, Ντιατά (56’ Καραγιάννης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζούγρας (Κοζάνης)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζιουβάρας, Παπαδόπουλος (Κοζάνης)

Last modified onΚυριακή, 06 Νοέμβριος 2016 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep