Νέα γκέλα για τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα, είχαν δύο δοκάρια, αλλά έμειναν στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό.

Δεν… ξύπνησαν τα Τρίκαλα, μετά την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα και τα… γκάζια του Χρήστου Γιαλιά. Αν και η ομάδα των Τρικάλων ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς, δεν κατάφερε να πάρει το εντός έδρας τρίποντο, ενώ δεν είχε και την τύχη με το μέρος της, αφού είδε δις την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 27’ έπειτα από τέρμα που σημείωσε ο Κάκκο και το μόνο που μπόρεσε ήταν να φέρει το ματς στα ίσα με τον Γιαννιτσάνη στο 63’. Ο σκόρερ των γηπεδούχων είχε και δύο δοκάρια στο 37’ και 49’. Ο Πανσερραϊκός συνέχισε αήττητος και τη δεύτερη αγωνιστική, φθάνοντας τους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του ουσιαστικά επίθεση και συγκεκριμένα στο 27’. Ο Κάκκο έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ από ασίστ του Χατζηδημητρίου έκανε το 1-0. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν δοκάρι δέκα λεπτά αργότερα, στο 37’, με την μπάλα στην κεφαλιά του Γιαννιτσάνη να… γλύφει το δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Τρικαλινοί πίεσαν, είχαν και πάλι δοκάρι με τον Γιαννιτσάνη στο 49’ και τελικά έσωσαν την παρτίδα με το σουτ του ίδιου παίκτη στο 63’. Έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 78’, όταν οι αμυντικοί του Πανσερραϊκού έδιωξαν την μπάλα στη γραμμή έπειτα από την κεφαλιά του Μουμίν. Στο τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Πανσερραϊκού πανηγύρισαν τον βαθμό της ισοπαλίας, παρέα με τους λιγοστούς οπαδούς τους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου των Τρικάλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ- ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-1

ΣΚΟΡΕΡ: 63’ Γιαννιτσάνης – 27’ Κάκκο

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Βουτσελάς, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Μίνγκας (84’ Σερζίνιο), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (73’ Ίλιτς), Γιαννιτσάνης, Τζάκσον (42’ Γκόλιας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκα, Τσουβαλτσίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Τσιμίκας, Χατζηδημητρίου (76’ Φούσου), Κάκκο (52’ Κανούλας), Τσούτσης, Μαφουτά (90+1’ Τσελεπίδης).

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Λ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Αναστασίου (Λάρισας)

Last modified onΔευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 02:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep