Στα... τάρταρα η Παναχαϊκή

Καταδικαστική ήττα με 3-1 γνώρισε στα Χανιά η Παναχαϊκή από τον Κισσαμικό και δεν έχει παρά μόνο δικαστικές ελπίδες παραμονής.

Πάλεψε όσο μπορούσε η Παναχαϊκή, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Κισσαμικό, με την ομάδα του Καστελλίου να επικρατεί τελικά 3-1. Ο Σαμπατάκος στο 38’ απάντησε στο γκολ του Σαπαλίδη στο 11’, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, τα γκολ των Ποκόνγκ και Μάντζη έδωσαν τη νίκη στον Κισσαμικό. Πλέον η πατρινή ομάδα για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική έχει μόνο... δικαστικές ελπίδες.

Με έξυπνο γκολ προηγήθηκε νωρίς ο Κισσαμικός στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Στο 11’ ο Μάνιας εκτέλεσε το φάουλ, πριν προλάβουν οι Πατρινοί να στήσουν το τείχος, με τον Σαπαλίδη να γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0. Η ομάδα του Καστελλίου είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε για ένα δεύτερο γκολ. Ο Φυντάνης αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του στο 28’, όταν ο Τρίγκας αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του στην ενδεκάδα πήρε ο Βορύλλας. Όμως στο 38’ ο Σαμπατάκος με κεφαλιά κατάφερε να ισοφαρίσει για την Παναχαϊκή, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η κρητική ομάδα ανέβασε στροφές, αυξάνοντας την πίεσή της. Οι Πατρινοί έμεναν σιγά-σιγά από δυνάμεις, προσπαθώντας να κρατήσουν τους Κρητικούς μακριά από τα καρέ τους. Η είσοδος του Μάντζη έδωσε νέα πνοή στους γηπεδούχους, καθώς στο 75’ έβγαλε την ασίστ για τον Ποκόνγκ, ο οποίος πέτυχε το 2-1. Στο 87’ ο Μάντζης με ατομική ενέργεια βρήκε δίχτυα, γράφοντας το 3-1. Στο 89’ ο Λώττας σημάδεψε το δοκάρι του Στρέζου με εκτέλεση φάουλ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Κισσαμικό να πανηγυρίζει τη νίκη και τους Αχαιούς να ελπίζουν μόνο... δικαστικά στην παραμονή. Εξάλλου, οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών που αφορά στη διαδικασία επιτήρησης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 3-1

ΣΚΟΡΕΡ: 11’ Σαπαλίδης, 75’ Ποκόνγκ, 87’ Μάντζης – 38’ Σαμπατάκος

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γιαγκιόζης, Τσουβαλτσίδης, Τσοντάκης, Παντελάκης, Τζημογιάννης, Σμίλτος, Ενγκουέμ, Μάνιας (67’ Λώττας), Βλάχος (67’ Μάντζης), Ποκόνγκ, Σαπαλίδης (84’ Τσικουδάκης)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Γ. Λαμπρόπουλος, Χούσα, Ασίγμπα, Χαρτσιάς, Πινδώνης, Τρίγκας (28’ Βορύλλας), Μουκίδης, Σαμπατάκος, Ρουμπάτος, Μητρόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκάμαρης (Αθηνών) ΒΟΗΘΟΙ: Τρουλινός, Γαρεφαλλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΔευτέρα, 16 Μάιος 2016 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep