Η ΑΕΛ... ήρθε!

Στη Super League μετά από 5 χρόνια η ΑΕΛ, επικράτησε 1-0 στη Ζάκυνθο και άνοιξε σαμπάνιες!

Τέλος στην ταλαιπωρία πέντε χρόνων περιπλάνησης σε κατηγορίες που δεν της άρμοζαν έβαλε η ΑΕΛ στη Ζάκυνθο! Η θεσσαλική ομάδα ήθελε έστω τον πόντο για να κατακτήσει και μαθηματικά ένα εισιτήριο που οδηγεί στη Super League, αλλά τελικά έφυγε με τη νίκη (1-0) και επιστρέφει στον φυσικό της χώρο μετά από πέντε χρόνια!

Το ματς ήταν επεισοδιακό, με τη γηπεδούχο ομάδα να παίζει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή και τους οπαδούς να τη σπρώχνουν σε μία πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του Δημήτρη Μαγκαφίνη. Ωστόσο, στο 72' ο Βαρέλα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο ίδιος από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα που χάρισε στους «βυσσινί» το πολυπόθητο εισιτήριο.

Οι «κυανοκίτρινοι» διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα στο 80' για τράβηγμα στον Κάρδαρη, αλλά ο Αχαιός διαιτητής Μακρυπόδης δεν είδε παράβαση. Πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες για να παραβιάσουν την εστία του Ξενοδόχοφ, όμως έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ήττες των Παναχαϊκής, Πανελευσινιακού. Έτσι, καλούνται να επικρατήσουν στο Αίγιο του Παναιγιαλείου την προσεχή αγωνιστική, αφού υπερτερούν των «σταχυοφόρων» σε πιθανή ισοβαθμία.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΕΛ 0-1
Σκόρερ: 72' πέν. Βαρέλα

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Ζέλιος (53' Κρολ), Τσιάμης, Βοσνακίδης (75' Λέκκας), Αποστόλου, Ρ. Πέττας (79' Κάρδαρης), Ορφανίδης, Κουρέλλας, Ζαϊρί, Σταματής.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Βέρτζος, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος (53' Λαμπρόπουλος), Κουτσιανικούλης (83' Ρέντζας), Βαρέλα, Μαρουκάκης (67' Πάτο), Καπός.

Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας)
Βοηθοί: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Γκοτσόπουλος (Αχαΐας)

Last modified onΔευτέρα, 16 Μάιος 2016 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep