Ξέσπασμα στο Αλκαζάρ

Καταιγιστικά τα Τρίκαλα, 3-0, τον Πανσερραϊκό, στο Αλκαζάρ.

Οι Θεσσαλοί μπορεί να έπαιξαν μακριά από τα Τρίκαλα λόγω των εργασιών στον χλοοτάπητα του Δημοτικού τους Σταδίου, όμως δεν τους επηρέασε η αλλαγή έδρας. Το Αλκαζάρ, όπως φάνηκε, δεν τους… χάλασε τα… σχέδια, αφού επικράτησαν άνετα 3-0 του Πανσερραϊκού, ενώ έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν και άλλο τον δείκτη του σκορ. Δύο ασίστ που μετατράπηκαν σε γκολ μοίρασε ο Στεφάνοβιτς, που είχε και δοκάρι στο 38’, ενώ σκόρερ χρίστηκαν οι Γκονζάλες (28’), Κουσκουνάς (56’), Δουκάκης (71’). Ο τελευταίος είχε και δοκάρι ένα λεπτό αργότερα (72’).

Ανώτερη η τρικαλινή ομάδα στο πρώτο μέρος, που έχασε σωρεία ευκαιριών. Αρχικά, με τον Κουσκουνά (6’, 14’) και έπειτα με τον Ριζογιάννη (13’). Τελικά κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 28’ με σκόρερ τον Γκονζάλες. Δέκα λεπτά μετά την επίτευξη του τέρματος, ο Στεφάνοβιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 40’ ο Δουκάκης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Ανδρούτσο, όμως δεν κατάφερε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού. Από την άλλη, οι Σερραίοι δεν ήταν απειλητικοί. Μόνη ευκαιρία το μακρινό σουτ του Παπαστεργίου στο 30’, οπότε η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Τα Τρίκαλα πίεσαν, ήταν απειλητικά και έκαναν το 2-0 έπειτα από ασίστ του Στεφάνοβιτς και σκόρερ τον Κουσκουνά στο 56’. Το 3-0 σημείωσε ο Δουκάκης στο 71’ με τον Στεφάνοβιτς να μοιράζει και πάλι το γκολ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Δουκάκης έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τρίκαλα (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Λαμπάκης, Ζώνας, Ρεπετσάς (61’ Παπαπαναγιώτου), Νιάρος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς, Δουκάκης, Γκονζάλες (68’ Αρσενίεβιτς), Κουσκουνάς (73’ Βάσκες).

Πανσερραϊκός (Μάκης Κατσαβάκης): Ανδρούτσος, Κουκόλης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Καψάλης, Στεργιανός (46’ Ραμίρες), Τσιμίκας (63’ Πόποβιτς), Ολίσε (11’ Ρούτσης), Μπεριάν, Ατματζίδης, Παπαστεργίου.

Last modified onΚυριακή, 15 Νοέμβριος 2015 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep