Το έκανε ντέρμπι ο Απόλλων

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε 3-1 του Πανελευσινιακού, αν και θα μπορούσε να ισοφαριστεί.

Στην όγδοη σερί ήττα υποχρέωσε τον Πανελευσινιακό ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος κατέκτησε το τρίποντο (3-1) στην αναμέτρηση που έγινε στη Ριζούπολη. Μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη (3-0), νέα επικράτηση για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», που βέβαια έκανε τα εύκολα, δύσκολα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 79' η ομάδα της Δυτικής Αττικής είχε δοκάρι με τον Μπλάνκο και θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε 2-2.

Το 1-0 έκανε για τους γηπεδούχους ο Βάντερσον στο 38', με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Το 2-0 σημείωσε στο 62' ο Αλμπάνης, ενώ για την Ελευσίνα μείωσε στο 67' με κοντινό πλασέ ο Λίτσος. Τελικά η ηρεμία επανήλθε στον Απόλλωνα, όταν ο Βάντερσον στο 93' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Οι «κυανόλευκοι» πρέπει να κρατήσουν μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο, μια και αν χάνονταν βαθμοί σε αυτό το ματς θα επρόκειτο για «αυτοκτονία».

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ (Μπάμπης Τεννές): Ταΐρης, Πάνος (81' Αρναούτογλου), Ψιάνος, Φατιόν, Δεληζήσης, Κονέ, Βάντερσον, Παρπέξ, Τζιώρας (58' Κρητικός), Αλμπάνης, Φαρινόλα (73' Συμελίδης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μπαντίκος, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Κασνέτσης (63' Κορνελάτος), Γκεμίσης, Τσολακίδης, Πούρνος (41' λ. τρ. Πλαβούκος), Μπλάνκο, Κακαράς, Ταμπάκης (58' Μποτωνάκης).

Last modified onΔευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 01:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep