Τρίποντο ουσίας

Η Αναγέννηση νίκησε 2-0 τη Ζάκυνθο στην Καρδίτσα.

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση Καρδίτσας, που επικράτησε 2-0 της Ζακύνθου με σκόρερ τους Τσίτα (61’) και Τσούκαλο (90+2’). Ήταν ανώτερη των νησιωτών, χωρίς όμως οι δύο ομάδες να εντυπωσιάσουν.

Άνοστο το πρώτο μέρος στην Καρδίτσα. Η Αναγέννηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να φανεί ιδιαίτερα απειλητική. Μοναδική ευκαιρία αυτή του Μοσχάκη στο 24’. Από την άλλη, οι νησιώτες αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο και απείλησαν μόλις στο 46’ με τον Βυθούλκα να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, η γηπεδούχος ομάδα πίεσε και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σκόρερ τον Τσίτα στο 61’, ενώ «κλείδωσε» το τρίποντο με τον Τσούκαλο στο 90+2’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (46’ Σκαθαρούδης), Μοσχάκης, Τσίτας (80’ Τσούκαλος), Μπιτέλης (62’ Υφαντής), Μπλέντι.

Ζάκυνθος (Καλίντ Κάραμα): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Καμπούρης, Αποστόλου, Ναζίμ (32’ Βυθούλκας), Ορφανίδης, Πέττας Ραφ., Μεντούρ (67’ Κωστούλας), Κυριακίδης, Καραμαλίκης (63’ Κρολ).

Last modified onΚυριακή, 15 Νοέμβριος 2015 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep