Σούπα στο Παγκρήτιο

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε αυτό που ήθελε (0-0) στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη.

Την τρίτη φετινή απώλεια βαθμών στο Παγκρήτιο είχε την Κυριακή (15/11) ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί μετά την ήττα από τον ΑΟ Χανιά και την ισοπαλία με τη Λαμία έμειναν στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου, σε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Οι Θεσσαλοί πήραν τον δεύτερο πόντο μακριά από τη βάση τους, έδειξαν ότι έμειναν ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, όμως έχασαν και πάλι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, τραυματίας αποχώρησε από το ματς ο Καραμανλής, ενώ αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Νάστος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης ήταν πιο κινητικός, αλλά μετά το 20λεπτο οι Θεσσαλοί ισορρόπησαν. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, αλλά τους έλειψε η ουσία στην τελική προσπάθεια, με τον Ολυμπιακό Βόλου να μην απειλεί ιδιαίτερα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη τελική του ήταν στο 31' με ένα αδύναμο σουτ του Τσιλιγκίρη.

Η κατοχή ήταν υπέρ των Κρητικών και στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά αυτό που κυριάρχησε ήταν τα πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Σούλης Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε τις αλλαγές του στο 71', με τον Καραμανλή να αποχωρεί τραυματίας στο 31', αλλά παρά τις διορθωτικές κινήσεις η εικόνα δεν άλλαξε. Πέρα από κάποιες ατομικές ενέργειες, δεν σημειώθηκε τίποτα το αξιόλογο, με τον Νάστο στο φινάλε να αφήνει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο και τον Εργοτέλη να μην μπορεί να αντιδράσει.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Γρομητσάρης, Κυριακόπουλος, Πίτσος, Φουκαράκης (81' Κούτρης), Αυγενικού, Μάνος (57' Δωματάς), Καλέ, Στεφάνοβιτς, Μπουρσέλης (72' Παμλίδης), Ίνιατς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Καρράς, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Καραμανλής (33' Νικολόπουλος), Νάστος, Ζέρης, Ντεπέτρις, Νικολιάς (71' Χιντζίδης), Τσιλιγκίρης (46' Σκοπελίτης), Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Σινιοράκης (Πειραιά), Πετεινάτος (Χανίων)

Last modified onΔευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 01:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep