Βρήκαν... κουράγιο για επτά γκολ

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε την πρώτη του εντός έδρας νίκη (4-3) στα play off κόντρα στην Παναχαϊκή.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κατακτήσουν το πρώτο τρίποντο στα play off, στο προτελευταίο παιχνίδι στο «σπίτι» τους με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Χατ τρικ σημείωσε ο Διαμαντόπουλος (14’, 25’, 30’) και ένα γκολ πέτυχε ο Μπιτάνγκ (37’). Σκόραραν για τους φιλοξενούμενους οι Στεργίδης (2’), Γκαντιάγκα (28’) και Καρβουνιάρης (68’).

Έβρεξε γκολ στο ΕΑΚ του Βόλου, εκεί όπου στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν μισή ντουζίνα γκολ! Μόλις στο 2’, η Παναχαϊκή πήρε προβάδισμα (0-1) με σκόρερ τον Στεργίδη για να έρθει η απάντηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Διαμαντόπουλο στο 14’. (1-1) Δέκα λεπτά αργότερα, οι Βολιώτες κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Διαμαντόπουλος στο 25’ (2-1).

Τρία λεπτά μετά, ο Γκαντιάγκα έφερε το ματς στα ίσα (2-2) για να χτυπήσει εκ νέου ο Έλληνας επιθετικός των Βολιωτών, ο οποίος με σουτ σημείωσε χατ τρικ και έκανε το 3-2 στο 30’. Το 4-2 έγινε στο 37’ με σκόρερ αυτή την φορά τον Μπιτάνγκ και τον Διαμαντόπουλο -αυτή τη φορά- να αναλαμβάνει το ρόλο του δημιουργού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες των δύο ομάδων έσβησαν τις μηχανές τους, μετέτρεψαν το ματς σε διαδικαστικού χαρακτήρα. Η Παναχαϊκή μείωσε σε 4-3 με σκόρερ τον Καρβουνιάρη στο 68’, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Καρράς (86’ Κεσίδης), Μπουτζίκος, Μπάρμπας (46’ Ρόκας), Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Σκοπελίτης (64’ Ζέρης), Διαμαντόπουλος.

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Μπουντόπουλος (46’ Κορέτα, 82’ Μαζιώτης), Στεργίδης, Άλλα (46’ Καρβουνιάρης), Κάργας, Χούσα, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Γκαντιάγκα, Μαρουκάκης, Μασούρας.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Τίκας (Θεσπρωτίας)           

Last modified onΚυριακή, 07 Ιούνιος 2015 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep