Κηδεία και... ελπίδα

Ο Ηρακλής Ψαχνών καταδικάστηκε σε υποβιβασμό κόντρα στην Καλλιθέα (1-1), με τους φιλοξενούμενους να θέλουν πλέον νίκη στο Μενίδι.

 

Από το πρώτο ημίχρονο και το 2-0 του Παναιγιαλείου με την Ερμιονίδα ο Ηρακλής Ψαχνών γνώριζε ότι είχε αποχαιρετήσει την κατηγορία. Την ίδια στιγμή η Καλλιθέα είχε πάρει το προβάδισμα μόλις στο 3' και ο συνδυασμός αυτός έδινε τη δυνατότητα στην αθηναϊκή ομάδα να κυνηγήσει ακόμα και την ισοπαλία στο Μενίδι για την παραμονή της. Ωστόσο, στο 76' ο Παλαιολόγος εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση φάουλ του Πολίτη και διαμόρφωσε το 1-1. Έτσι, η Καλλιθέα θέλει νίκη στην αυλαία απέναντι στους «πράσινους» για να σωθεί και να... ρίξει την Ερμιονίδα!

Ο Γιαννίτσης μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Καλλιθέας. Είχε προηγηθεί προσπάθεια του Μασάδο μέσα στην περιοχή και σουτ που έδιωξαν οι αμυντικοί και η μπάλα έφτασε στον Γιαννίτση που με προβολή την έστειλε στα δίχτυα. Στο 76ο λεπτό ο Παλαιολόγος εκμεταλλεύθηκε εκτέλεση φάουλ του Πολίτη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μανιάτης, Τζιμότζι, Μάκο (68' Ίβκοβιτς), Ραπτάκης, Πουλάκος, Παληγεώργος, Ενρίκο (53' Μπαλαράμπε), Τσούπρος, Μπακομήτρος (40' Γουόρντεν), Πολίτης, Παλαιολόγος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Γιαννίτσης Πίκολο, Ρουσσάκης, Κατσικογιάννης (61' Αριανούτσος), Αρναρέλλης (83' Μπέλης), Ντουρμισάι, Μασάδο (70' Φράγκος), Σταμόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 07 Ιούνιος 2015 20:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep