Deja vu στο ΟΑΚΑ

Όπως στο ματς της κανονικής περιόδου έτσι και στα πλέι οφ ο Απόλλων προηγήθηκε, αλλά έχασε (2-1) από την ΑΕΚ.

Με την πικρία της καλής εμφάνισης, η οποία, όμως δεν συνδυάστηκε έστω με την ισοπαλία έφυγε για δεύτερη φορά από το ΟΑΚΑ ο Απόλλων. Όπως στην κανονική διάρκεια, έτσι και το Σάββατο (09/05) η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε στην έδρα της ΑΕΚ, αλλά η Ένωση με δύο γκολ στο 61' και το 90' έφτασε στην επικράτηση (2-1) και παρέμεινε μαζί με τον Ηρακλή στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πολύ κακοί, με τον Απόλλων να έχει μπλοκάρει τα ατού της και να μην κινδυνεύει. Μάλιστα, στο δεύτερο 45λεπτο έπαιξε εξαιρετικά την αντεπίθεση και στο 47' ο Ανγκούλο εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Ανέστη άνοιξε το σκορ έπειτα από ασίστ του Μπαμ Μπαμ. Η ΑΕΚ ανέβασε απόδοση μετά το γκολ και στο 61' ισοφάρισε με τον Μπαρμπόσα, όμως επτά λεπτά μετά ο Ανγκούλο είχε δοκάρι. Στο 86' ο γκολκίπερ της Ένωσης έσωσε την εστία του στο τετ α τετ με τον Τζιώρα και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι «κιτρινομαυροι» θα έχαναν δύο πολύτιμους βαθμούς, τη διαφορά έκανε ο Σοϊλέδης.

Ο μπακ της ΑΕΚ από πλάγια θέση δεξιά επιχείρησε τη σέντρα - σουτ, ο Ταΐρης δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας και την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος (46' Κρισάντους), Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Πλατέλλας (75' Ζόριτς), Ανάκογλου (84' Ντούνης), Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Κύργιας, Γκόλιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Λαγός (79' Ηρακλής), Σουάνης (69' Τζιώρας), Μπαμ Μπαμ (85' Λίτσης), Άρσιτς, Ανγκούλο.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΣάββατο, 09 Μάιος 2015 21:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep