«Διπλό» γοήτρου η ΑΕΛ στο Βόλο!

Η ΑΕΛ νίκησε 1-0 στον Βόλο τον Ολυμπιακό μετά από 25 χρόνια και έφτασε τους έξι βαθμούς στα play off.

Δεύτερο «διπλό» στα play off της Football League για την ΑΕΛ. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου νίκησε με 1-0 στον Βόλο τον Ολυμπιακό και έφτασε τους έξι βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους «βυσσινί» σημείωσε ο Μπόγιοβιτς στο 49', ύστερα από σέντρα του Σερζίνιο. Και αυτό αποδείχτηκε... ιστορικό αφού η ΑΕΛ πανηγύρισε νίκη στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας μετά από 25 χρόνια (τελευταία επικράτηση στις 27/05/90)!

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η 5η φετινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Ολυμπιακό Βόλου να χάνει για πρώτη φορά, καθώς μετρούσε 3 νίκες και μία ισοπαλία.

Βέβαια οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και είχαν δοκάρι με τον Διαμαντόπουλο στο 57'. Ο στράικερ των ''ερυθρόλευκων'' ήταν μέσα σε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες, αλλά απέτυχε να βρει δίχτυα. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι παρέμειναν στον έναν βαθμό και ασφαλώς δεν έχουν καμία ελπίδα για άνοδο. Η ΑΕΛ υπό προϋποθέσεις θα είχε περισσότερες ελπίδες, αλλά η εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν τροχοπέδη.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης (82' Σκοπελίτης), Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας (67' Μπαλντοβαλίεφ), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Διαμαντόπουλος.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο (87' Σαρακατσάνος), Ελιομάρ (74' Πινδώνης), Σερζίνιο (78' Ν' Γκεσάν), Μπόγιοβιτς.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Ζυγούρης (Αιτ/νίας)

Last modified onΣάββατο, 09 Μάιος 2015 22:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep